Hae
Mari Hietala

Ihanaa Huuhkajat ihanaa!

Tänä aamuna jalkapallokansa hieroo unihiekkaisia silmiään toisenkin kerran, sillä eilinen tuntuu unelta. Onko se totta? Voittiko Suomi tosiaan? Mennäänkö me kisoihin? Kyllä me mennään!! Ihan mieletöntä!!
Olitko sä eilen katsomassa peliä livenä tai hulinoimassa jossain muuten vaan? Minä en nimittäin ollut ja koenkin itseni nyt hieman huonoksi ihmiseksi. En akkrennut matsiin lopulta ollenkaan, koska elämässä oli muutoksia meneillään enkä siis tiennyt, mitkä mahdollisuuteni olisivat työvuorojen varjossa lähteä Helsinkiin. Vapaapäivää en ajatellut ollenkaan, koska vapaat on lusittu. Niinpä meillä oli kisakatsomo kotona kaikilla herkuilla.

Herkuista puheen ollen taisin luvata eilen ääneen, että nyt loppuu tämä suklaan syöminen. Jos kokeilisi oikein, että mitä tapahtuu, kun on syömättä suklaata vähän pidemmän aikaa. Tosi hyvä päätös, kun omat synttärit ja joulu edessä, mutta on tässä niihin synttäreihinkin onneksi vielä pari viikkoa.
Tämä vuosi ei ole ollut merkittävä laihtumisen suhteen, toisin kuin edellinen, joten ajattelin ensi vuodesta tehdä taas sellaisen -10 kiloa -vuoden. Onneksi tämä vuosi on kuitenkin ollut merkittävä jalkapallossa, kun TPS nousi takaisin Veikkausliigaan, Tepsinaiset jatkavat Naisten Liigassa ja nyt Huuhkajat vievät meidät EM-kisoihin. Aaaaaaaa! I H A N A A ! 
Nyt me lähdetään fiilistelemään jalkapallomaailmaa ulos aamulenkille! See you later!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.