Hae
Mari Hietala

Enää kaksi päivää töitä jäljellä

Jotenkin ihan käsittämätöntä, että mulla alkaa ihan pian äitiysloma!! Enää kaksi päivää töitä jäljellä! On myös käsittämätöntä, kun todennäköisesti pystyn tekemään sittenkin töitä loppuun asti, vaikka viime viikolla en ollut niinkään varma asiasta. Väsymystä on ollut edelleen, ainakin alkuviikosta, kun taas tänään olen ollut ihmeen pirteä. Kävin jopa syömässä töiden jälkeen työporukalla keskustassa ja vaikka olikin kuuma, selvisin hyvin. Sitä en tiedä miten tulen viikonlopusta selviämään, kun sääennuste näyttää taas ihan kamalalta, mutta ei tässä nyt auta. Kun saan vaan työt hoidettua, on ihan sama miten paljon valvon öisin. Sitten on aikaa nukkua päivällä.

kaksi päivää töitä

enää kaksi päivää töitä jäljellä

En ole yhtään miettinyt vielä, mitä aion tehdä äitiyslomalla muuta kuin juosta neuvolassa joka viikko. Menen sinne ensi viikolla, sitä seuraavalla ja varmaan myös sitä seuraavalla. Kuulemma loppuraskaudessa seuraillaan tiheämpään tahtiin, ettei tule mitään myrkytystä tai muita raskausajan juttuja. Kävinkin juuri tiistaina omasta pyynnöstäni labrassa mittauttamassa maksa- ja sappiarvot näiden kaikkien kutkutusten takia, jotka ovat vaivanneet viime viikosta lähtien. Kaikki oli kuitenkin onneksi kunnossa.

Kun on vain kaksi päivää töitä jäljellä, on alkanut iskeä pieni haikeus enkä siis haluaisi millään päästää irti. Olisi jotenkin niin miljoonasti sanottavaa ja kerrottavaa muille, että muistakaa sitten tämä ja tämä asia. 😀 Oletan kuitenkin, että pärjäävät hetken ilman minuakin. 😀 Mahdankohan vain itse osata olla ilman töitä? 😀 Täytyy toivoa vauvakuplan imaisevan mukanaan enkä enää todellakaan muista koko työelämää hetkeen.

Joka tapauksessa nyt alkaa tuntua siltä, että on voiton puolella. Että kyllä mä tähän pystyn, vain kaksi päivää. 🙂


Seuraa blogiani instassa, facessa ja Bloglovinissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.