Hae
Mari Hietala

LAUANTAIHÖPINÄT

Heipä hei taas! Päästiin sängystä ylös vihdoin ja viimein, vaikka silmät aukesi jo ennen seiskaa ekan kerran. Silloin ei väsyttänyt yhtään, mutta ei osannut noustakaan, kun ulkonakin oli vielä pimeää. Kun nukahti uudestaan ja sitten yritti herätä, tuntuu, ettei siitä tule yhtään mitään. Väsyttää vaan entistä enemmän. Tarkoitus oli lähteä aikaisin Turkuun käymään torilla ja Stockalla, mutta taitaa lähtö nyt venyä ihan normaaliksi aamupäivälähdöksi.

Mun väsymys johtuu suurimmaksi osaksi siitä, että olen tällä viikolla kärsinyt ihan mystisistä allergiaoireista. Kaikki alkoi joskus kuukausi sitten, kun kesken työpäivän alkoi naamaa kuumottaa ihan yhtäkkiä. Tällä viikolla yhtenä aamuna seerumin laiton jälkeen naama meni taas ihan punaiseksi ja siitä lähtien koko viikon joka päivä naamaa on kuumottanut päivisin. Aloin vähän jo herkistyä syömisillekin loppuviikosta niin kuin silloin, kun oli koivun siitepölyä, joten olenkin kovasti koittanut mietiskellä mistä ihmeestä tämä nyt tulee, jos pelkkä kosmetiikan käytön lopettaminen ei tuota tulosta.
Niinpä lautasella ei tänään olekaan puuroa vaan leipää, koska kai tässä täytyy ihan kaikkea kokeilla. Puuron seassa nimittäin tulee nikkeliä ? Toisaalta vähän outoa, että koko homma alkoi jonain päivänä ihan yhtäkkiä, mutta ainoat uudet asiat syksyllä ovat olleet jokapäiväinen puuro ja luonnonkosmetiikka. Toinen vaihtoehto on kosmetiikassa käytetty sitruunahappo, mutta en oikein jaksa uskoa senkään olevan se syy, koska oonhan mä nyt koko elämäni käyttänyt sellaista kosmetiikkaa. Sitä on joka paikassa.
Vai onko se pirun koivu alkanut uudestaan kukkia, kun on ollut näin lämmintä? Perkeleen ilmastonmuutos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.