Hae
Mari Hietala

Matkamessuilta läksiäisiin

Ilmoittelin eilen facebookissa, notta tänään ei höpinäpostausta ole tulossa, kun on hieman kiireinen päivä aamusta iltaan. Lähdettiin nimittäin heti aamupalan syömisen jälkeen Helsinkiin Matkamessuille, kun matkustaminen kiinnostaa ja ideoita ollaan kaipailtu tän vuoden lomille, etenkin ihan parin viikon päähän helmikuulle.

Messut olivat ihan hyvä idea. Vaihtoehtoja oli kotimaan matkailusta oman asunnon ostamiseen ulkomailta sekä tietoa myös maata pitkin matkustamisesta. Me osallistuimme kaikenlaisiin arvointoihin, joten todennäköisesti voitamme matkan Raumalle Pitsiviikolle. ? Kävimme myös rapsuttamassa tullikoiraa, joka oli aivan ihana pieni tuleva huumesesse. ?

Monen tunnin kiertelyn jälkeen olimme valmista kauraa siirtymään ulkomaailmaan, joten hurautimme vielä Vantaalle käymään Viherpajassa, josta olen nähnyt vain kuvia facebookissa huonekasviryhmässä. Aivan ihana valikoima heillä erilaisia matteja ja maijoja. Emme ostaneet mitään, vaikka keltaraitamatti saa kyllä luvan muuttaa meille joku päivä.
Ehdimme takaisin Turkuun tuntia ennen kuin mun piti lähteä seuraavaan kohteeseen eli työkaverin läksiäisiin. Ohjelmassa oli ruokaa, keilausta ja muita aktiviteetteja, joiden parissa vietimme aikaa yömyöhään.

Ilta oli ihana! Pitkästä aikaa oikein viihteellä ja tuolla porukalla, jolla nyt oltiin. Ihan parasta.  
Tänä aamuna nukuttiin 10 asti ja näin tietysti unta töistä, kunnes kuvioihin astui Tommi Läntinen (jonka näin eilen pari kertaa messuilla). Siinä vaiheessa totesin, että eiköhän nämä yöunet ole tässä. Riittää työnteko ja pitkätukkaukkelit.
Seuraavaksi olisi tarkoitus vaihtaa Vimpelin Vedon huppari johonkin muuhun paitaan ja lähteä asioille. Haluan Bauhausiin ja muihin kukkakauppoihin katsomaan löytyisikö kelta- tai viherraitamattia myös näiltä leveyksiltä. Ihan pian nimittäin alkaa viherkasvien kasvukausi, joten nyt saa taas hamstrata uusia kasveja niiden tilalle, jotka eivät talvesta selvinneet.
Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita sulle! ?
PS. Kävin tällä viikolla verikokeissa, joten ajattelin kirjoittaa postauksen jossain vaiheessa ferritiinin ja d-vitamiinitason tämän hetkisestä tilasta sekä vähän ajatuksia aiheesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.