Hae
Mari Hietala

Uuteen kotiin

postaus sisältää mainoslinkkejä, merkitty *-merkillä
Vaikka muutamme nykyistä hieman pienempään asuntoon, haaveilen kovin muutamien uusien huonekalujen hankkimisesta. En toki tiedä ovatko haaveeni täysin järjettömiä, sillä en todellakaan halua tukkia asunnon paria huonetta ihan täyteen. Unelmakotini on avara ja valoisa, eikä siihen kuvaan sovi täyteen ahdetut seinät.
Meillähän ei alunperin ollut täällä nykyisessä asunnossa ollenkaan olohuoneen pöytää, mutta hankimme sellaisen, kun tuli alennuksella vastaan Raision Askosta. Nyt siitä on yksi jalka vähän rikki, joten todennäköisesti heivaan pöydän kierrätykseen, sillä olen jo varma sen tilalle tulevasta arkkupöydästä. Olen puhunut arkusta koko sen ajan, kun olemme asuneet täällä, joten uuteen kotiin tulee arkku.
Toinen juttu, jota meillä ei ole, ovat yöpöydät. Meidän yöpöytinä toimivat tällä hetkellä keittiön pöydän tuolit ja ajattelin tulevassa asunnossa asentaa sinne, mihin ne kuuluvat, eli keittiöön. Meillä tulee olemaan keittiössä vähän enemmän tilaa, joten tuolit saavat pysyä siellä. Vaan mistäpä löytäisi hienot yöpöydät? Mitä nyt Ellosta selailin, tämän hetken yöpöytämuoti ei oikein puhuttele. Ainakaan kauniisti.
Tarvitsemme meidän kamerakamoille jonkun vitriinin tai muuten vaan jonkun kaapin. Pesuhuone taas kaipaa jotain telinettä, johon ripustaa pyyhkeet. Ehkä siis toisetkin sisustustikkaat tulisivat tarpeeseen? Yhdet meillä jo on, mutta tein niistä viherkasveille paikan. Uudet verhot olisi kivat, mutta huonekorkeus rajoittaa jälleen valikoimaa enkä osaa päättää millaisen värimaailman haluan. Nythän meillä on ruskean sävyjä ja turkoosia.

1. Vaaleansininen Unikko, yes please! Multa puuttuu *essu ja minä kyllä tarvisin sellaisen. Jauhot ovat yleensä pitkin pöytiä, tiedättehän.  |  2. *Eläinaiheiset tyynynpäälliset houkuttelevat aina. Luvattiin vuokraisäntäsedälle, ettei oteta lemmikkejä, joten otetaan sitten edes kuvia eläimistä.  |  3. *Yöpöytävaihtoehto. En kyllä ole täysin varma millaisen haluan.  |  4. Ne *sisustustikkaat kylppäriin pyyhkeitä varten.  |  5. Jos joku mua miellyttää, se on sininen lasi. *Turkoosi maljakko tuo väriä lipaston päälle tai kirjahyllyyn.
Yllä joitakin poimintoja, jotka tein Elloksen valikoimasta. Uuden sisustamista on niin mukava miettiä aina, vaikkei noin muuten tulisi paljoakaan värejä vaihdettua vuodenaikojen mukaan. Ehkä pitäisi siinäkin asiassa vähän herätä, koska koti on kuitenkin se paikka, jossa haluan rauhoittua ja viettää aikaani eniten. Miksi sitä ei siis laittaisi myös vuodenaikoihin sopivaksi? Muutenkin kuin vain jouluna.
PS. Elloksella on just nyt 20 % alennus kotijutuista, voimassa 17.9. asti.

2 kommenttia

  1. Kirsi F. kirjoitti:

    Tori.fi on mun ratkaisu about kaikkeen 😀 varsinkin, jos ns. pinnalla oleva muoti ei ole omaa makua. Tsekkaan aina sen ensin, ostan sitten mitä tahansa. Onnea uuteen kotiin!

  2. Mari kirjoitti:

    Haha 😀 Sieltä kyllä löytää varmasti kaiken, mitä voi tarvia 🙂 Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.