Hae
Mari Hietala

Kuivan ihon pelastus: ESPA

*postaus sisältää mainoslinkkejä
Flunssa alkaa olla selätetty. Eilen tuntui niin ihanalta olla takaisin töissä ja ylipäätään jaksaa tehdä juttuja omassa arjessaan. Olin niin innoissani omasta energiastani, että töiden jälkeen tuli vähän siivoiltua ja vihdoinkin esimerkiksi kävin läpi yhden vanhan kosmetiikkaläjän, joka on pitänyt jo pitkään selvittää. Vanhoja meikkisuteja ja kajaleita, jotka kaikki kippasin roskiin, koska en halua edes tietää mitä kaikkia bakteereja heissä elää.
Kipeänä ollessa tuli mietittyä aika paljon ihonhoitoon liittyviä asioita. Kuumeilun jälkeen ihoni tuntui todella tukkoiselta ja mietin milloin olen mahtanut sen kuoria viimeksi. Aivan liian kauan sitten todennäköisesti, koska en omistanut kuorintavoidetta edes. Joku piti saada äkkiä, joten kävin ostamassa Tokmannilta randomilla yhden putelin, toivottavasti on hyvää!
Koko flunssan ajan olen käyttänyt yövoiteena Lookfantasticin boxin mukana tullutta ESPAn todella kosteuttavaa laventelilta tuoksuvaa voidetta. Ensin sen tuoksu oli sellainen hyi apua miten tää voi haista näin paljon, mutta nuha vei hajuaistin ja nyt sen palattua voide tuoksuukin oikeastaan ihan hyvältä.
ESPAn voide on niin hyvää, että haluaisin sen täysikokoisena ja kiinnostaisi kokeilla saman merkin päivävoidetta myös (tää esimerkiksi voisi toimia?). Kosteutusta tämä minun naamani nimittäin janoaa ihan kunnolla. Hyvissä hinnoissa nuo tuotteet vain tuntuvat liikkuvan, joten hankintaa täytyy miettiä joskus myöhemmin johonkin sopivaan väliin. Minulla on nimittäin ihan tuhottoman paljon matkakokoisia voiteita nyt, kun niitä tuli sekä joulukalenterista että joka kuukausi tuosta boxista.
Jos sulla on suositella jotain kuorintavoidetta, otan mielelläni vinkkejä vastaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.