Hae
Mari Hietala

LUONNONKOSMETIIKKALEMPPARIT TÄLLÄ HETKELLÄ X 5

* postaus sisältää mainoslinkkejä
Vielä vuosi sitten ajattelin, että olisi järkevää yrittää korvata vähitellen kaikkea käyttämääni kosmetiikkaa luonnonkosmetiikalla. Nyt huomaan sen puolivahingossa onnistuneen aika hyvin, sillä käytän nykyään oikeastaan aika paljon luonnonkosmetiikkaa. Joskus herään miettimään miettimään kuinka pystyisin vähentämään kaiken kosmetiikan käyttöä huomattavasti, mutta en osaa, kun olen totuttanut itseni kaikenlaisiin putsareihin, seerumeihin ja naamioihin. Vähän kuin kahvin juominen – jos sitä ei olisi koskaan opetellut, olisi paljon helpompaa olla ilman.
Ahdistun nimittäin silloin tällöin siitä, mitä kaikkia tököttejä tungen iholleni ja kuinka ne siitä sitten imeytyvät minun sisälleni. Aivan sama onko kyse luonnonkosmetiikasta vai tavallisesta, kaikki kosmetiikka ja ne pienet ainesosat ällöttävät välillä.

Sitten tulee myös näitä kausia, kun kaikki kosmetiikka on niin julmetun ihanaa. On niin kivaa, kun vartalokuorinta tekee ihosta sileää ja highlighter saa kasvot hehkumaan. Tässä mun tän hetken suosikit luonnonkosmetiikasta:
? Uusin hankintani, mutta listaan ne silti: Organic Shopin shampoo ja hoitoaine. Olen niin kyllästynyt huonokuntoisiin hiuksiini. Ne alkoivat olla jo paremmassa kunnossa joku viikko sitten, kunnes päättivät taas ryhtyä väsyneiksi ja kuiviksi. Päänahkakin on alkanut taas reistailla ja latvoista voisi ottaa kaiken blondatun pois. Puuh. Pääsen pian mittauttamaan D-vitamiini -tasoni ja alan syömään deetä taas, jonka toivon viimeistään parantavan tilannetta, kun iho saa kosteutta sitten taas. Uusi shampoo ja hoitoaine tuntuvat toimivan paremmin kuin vanhat käytössä olleet aineet, vaikka kai Rahuan hoitoaineen pitäisi olla superhyvää? Tätä olen käyttänyt, mutta en oikein tiedä tekeekö se latvoilleni mitään.
? Mádaran CC-voide (täältä). Näin syksyllä tekisi mieli käyttää jytkympää meikkivoidetta, mutta en malttanut olla testaamatta CC-voidetta, kun sen tilasin. Voide on miellyttävä käyttää ja kyllä se peittääkin ihan tarpeeksi.
? Mádaran hehkutipat, ai että mitä taikuutta! Sekoitan pari tippaa päivävoiteen sekaan ja tulen joka kerta iloiseksi. Ihana tuote. Suosittelen. Jos elämässäsi ei ole valoa, hanki tämä tuote. Nam!
? Laveran kuorintavoide, hän on myös taikuutta. Ihosta tulee uskomattoman sileä ja pehmeä. Kun testattiin tätä ekan kerran poikaystäväni kanssa, seuraavana päivänä hiplasimme toisiamme kilpaa, koska molempien iho oli niin ihana. Mmmm.
Ootko sä korvannut taviskosmetiikkaa luonnonkosmetiikalla tai vähentänyt kosmetiikan käyttöä?
Muutama tän postauksen mainoslinkeistä vie Jolien nettikauppaan, koska Jolielta saa nyt superviikon alennuksena kaikista vähintään 60 euron ostoksista 10 euroa pois. Ei koske tuotemerkkejä Kjaer Weis, Mya Lindstrom Skin, In Flore, Josh Rosebrook, Less is More, NUORI eikä Jolie boxeja tai span palveluita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.