Hae
Mari Hietala

Muuttolaatikoita ja pahaa suklaata

Huomenta! Kampesin itteni ylös ihan just sängystä. Olisi voinut jäädä vielä nukkumaan, vaikka toisaalta harmittaa, kun ei ole herännyt jo kuudelta. Näyttää olevan hieno aamu tulossa ja ollaan kyllä lähdössä lenkillekin, kunhan vaan saa aamupalan syötyä.
Tämä viikonloppu on niin ihana, kun meillä ei ole mitään suuria suunnitelmia. Eilenkin hengattiin ihan vaan kotona, sillä me hoidettiin viikonlopun kauppareissukin jo torstaina. Enpä muista milloin olisin viimeksi istunut koneella perjantai-iltana tai oikeastaan minään iltana. Säädin blogin kanssa ja selasin nettikauppoja, kunnes vanha huonon ergonomian vaivani alkoi muistutella itsestään. Sellainen vinossa istumisesta johtuva kylkikipu.
Välillä tietysti syötiin ja katottiin yksi jakso Handmade’s Talea. Ootko sä katsonut tuota sarjaa? Olen ihan koukussa. Se on niin julma, mutta kiinnostava, koska sarjassa kuvattu ihmisten sekopäisyys on todennäköisesti tälläkin hetkellä totta jossain päin maailmaa. Sarjaa katsoessa piti maistaa muutama pala uutta Maraboun mansikkajuustokakkusuklaata enkä voi kyllä suositella. Ei vain ole hyvä.

Viikonlopun ajaksi on yksi tavoite ja se on parin muuttolaatikon täyttäminen. Itse asiassa tänään olisi tarkoitus täyttää ainakin yksi laatikko taas ja huomenna todennäköisesti muutama enemmän. Jotenkin hauskaa pakkailla jo ajoissa näitä kamoja. Kerrankin olen askeleen edellä. Olen viikon aikana heitellyt vanhoja kosmetiikkaputeleitakin menemään ja se sai miettimään kuinka en ole tehnyt tätä aiemmin. Miksi on pitänyt säilöä kaapissa jo pilalle menneitä luonnonkosmetiikkajuttuja tai sellaista shampoota, josta tiedän, etten tule sitä enää käyttämään? Pitäisi koluta kaappeja paljon useammin läpi.

Jos et vielä seuraa mua instassa, kannattaa se tehdä viimeistään nyt, sillä mulla on siellä ollut viikon yksi kosmetiikka-aiheinen arvonta meneillään. Arvontaan ehtii osallistua vielä pari päivää.
Nyt mun täytyy mennä keittämään meille munia, koska meidän aamupala kaipaa jotain proteiiniä, jotta jaksetaan lenkkeillä! Hauskaa lauantaita sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.