Hae
Mari Hietala

Mitä kosmetiikkaa käytin reissussa

*postaus sisältää mainoslinkkejä Lookfantasticille, Kicksiin ja The Body Shopiin + osa postauksen tuotteista saatu blogin kautta*

Toimitus myymälään 0 e lukee Sokoksen nettikaupassa. Klikkaan tuotteen ostoskoriin ja menen kassalle, mutta enpä vain saakaan toimitusta ilmaiseksi vaan siinä on taas joku konnankoukku ”tilaa näin ja näin paljon, jotta saat ilmaisen toimituksen”. Tiedättehän mitä silloin tapahtuu? Katoan kaupasta ja yritän löytää jonkun toisen vaihtoehdon, mistä voisin tilata haluamani asian halvemmalla. Vaikka siis Sokoksen nettikauppaa halvemmalla on vähän vaikea löytää, mutta kuitenkin. Ihan vaan periaatteesta. Mulle toimituskulut on aina ihan totaalinen turn off nettikaupassa. En usko olevani ainoa vai miten sä ajattelet?
Hyvä tuuri kävi lopulta, kun mies totesi mun himoitseman kasvovoiteen olevan tarjouksessa Stockalla ja siellä on ilmaiset toimituskulut sekä myymälään että postiin. Ei muuta kuin räpeltämään yhdeltä yöllä tilausta yhdestä voiteesta, kun ei sitä enää voinut jättää odottelemaan Turun keskustassa käyntiä, koska olen noin kuukauden puhunut siitä kuinka tuo tietty voide on pakko hankkia. Se on lähes ainoa, joka toimii mun oikuttelevalle iholleni. Kyse on siis tästä voiteesta* ja tosiaan se on nyt Stockalla alennuksessa (75 ml), jos joku muukin samaa voidetta himoitsee.
Tuo Cliniquen voide loppui just ennen kuin lähdimme reissuun, joten jouduin pakkaamaan muita juttuja mukaan. Pärjäsin niilläkin ihan hyvin, mutta osa tuntui, ettei sopinut aivan täydellisesti mun iholle.

Päivisin käytin näitä:

? Clarinsin aurinkosuoja kasvoille (täältä*). Ostin sen toukokuussa, kun aiempi loppui ja tuo on kyllä ihanan kosteuttava. Tykkään myös tuoksusta ja tuntuu, ettei tuo tuki naamaa samoin kuin aurinkorasvat yleensä.
? First Aid Beautyn kosteusvoide (täältä*), jota voi käyttää esimerkiksi meikin alla tai ihan vaan yksinään. Käytin sitä aurinkovoiteen alla ja totesin monta kertaa siitä lähtevän niin hauska kuulto, että hyvin tuota voisi käyttää tosiaan myös meikin alla. Tulisi varmaan aika kivan näköinen lopputulos.
? Louis Widmerin aurinkogeeli on ihan must. Lisää melaniinin tuotantoa ja sopii niille ketkä saa auringosta ihottumaa. Tuo voide pitää itselläni sen ainakin kurissa. Löytyy apteekin hyllyltä. Mies käytti matkan aikana Vichyn aurinkovettä, joka myös lisää rusketusta ja hän on kyllä yliruskea nyt. Että jos rusketuksen perässä juoksee, osta tämä*.

? Vain parina päivänä sain laittaa Ziajan päivävoidetta (tuote saatu blogin kautta), kun satoi vettä tai ei oltu ulkona aamusta iltaan. En ole aivan varma tämän sopivuudesta iholleni, täytyy testailla joskus taas sadepäivinä, vaikka sellaisiahan ei siis ole tulossa, sillä täällä Raisiossa ei sada koskaan. Ei edes eilen, vaikka mereltä vyöryi sadepilvet tänne.
Iltavoitelut:
? Farfallan kasvovesi (tuote saatu blogin kautta) lähti mukaan, koska se on ainoa kasvovesi, jonka omistan just nyt. Haluaisin jo hamstrata varastoon jonkun uuden, koska joskus tuo nykyinen kuitenkin loppuu, mutta vaikea päättää minkä haluaisin. En oo testaillut kasvovesiä niin paljon, että osaisin valita jonkun hyvän (vinkkejä otetaan vastaan!). Tykkään tuosta laventelista, joka Farfallan kasvovedessä on, se tosiaan rauhoittaa ja tekee iholle hyvää.
? Dr Botanicalsin silmänympärysöljy (täältä*) on edelleen kovassa käytössä. Yksi tippa, josta riittää molempiin silmiin. Hyvä tuote minusta.
? Avant-merkin hyaluronihappoa sisältävä seerumi (täältä*) oli viime hetken valinta reissukassiin, sillä en ole pahemmin seerumeita käyttänyt. Muut bloggaajat niitä hehkuttavat aina ja minä olen murissut itsekseni, koska ne muutamat seerumit, joita yritin käyttää, aiheuttivat iholleni jonkun punoituksen enkä tykkää sellaisesta. Kuvittelin, ettei mikään seerumi sovi minulle ja olin ilman. Sitten rohkaistuin kokeilemaan taas uutta ja tämä sopikin! Ei mitään ihoärsytyksiä! Olen vieläkin niin onnellinen, kun voin käyttää seerumia ?
? First Aid Beuatyn yleisvoide (täältä*), joka käy päästä varpaisiin. Niinpä olen sitä sitten käyttänyt loman aikana kasvovoiteena iltaisin. Ihan ok, tekee tehtävänsä, mutta kyllä minä sitä Cliniqueta vähän kaipailen.
? Koko kropalle suihkun jälkeen The Body Shopin vartalovoi (tämä*). Joku voide oli pakko ottaa mukaan, joten kävin ostamassa tuollaisen pienen putelin, joka sopii just hyvin matkalle.
Näillä pärjäsi hyvin pari viikkoa eivätkä vieneet tilaa aivan liikaa. Kasvovesi oli vähän jööti mukaan, mutta otin silti. Loppukesän käytän todennäköisesti aika pitkälti näitä samoja, mutta kasvovoiteen vaihdan vähän parempaan. Eikö ole ihanaa kesällä, kun iho voi paljon paremmin ja ilman meikkiä oleminen on helppo valinta? Vai onko sulle? Mua ahdistaa ajatus meikistä kesällä, mutta tavallaan kyllä kaipaan sitä jo vähän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.