Hae
Mari Hietala

Mökömökö-Mari ja keskeneräiset asiat

Täällä on taas herätty synkän ja myrkyisän yön jälkeen. Nukuttiin taas aivan liian pitkään, mutta minä olin unentarpeessa todella. Oli aamuvuoroviikko enkä vain millään ole taas voinut mennä ajoissa nukkumaan, joten vajausta kerääntyi ja siihen päälle vielä suorituskeskeinen viikko, kun aikaa olla itsensä kanssa ei hirveästi ollut. Lopputuloksena oli ensin torstaina aivan saaterin kärttyinen Hietala ja eilen muuten vaan väsynyt akka. Kaiken vielä on kruunannut se, etten ole harrastanut mitään liikuntaa koko viikolla ja sekin alkaa vähitellen ärsyttää. Ihmisen täytyy harrastaa liikuntaa, jotta nimenomaan jaksaa tällaisia viikkoja ja elämänmuutoksia kuin tässä nyt on ollut.

Vähemmästäkin stressaa:

Tämä meidän ympäristö on ollut tällainen jo hetken ja tulee vielä olemaan. Tällä viikolla ollaan keskitytty Raision asunnon hoitamiseen luovutuskuntoon ja tänään mennään tekemään viimeinen silaus vielä. Tuli vain pieniä muuttujia matkalle, sillä talvirenkaat on ihan pakko vaihtaa nyt ja minä en ollut jaksanut laittaa tikkua ristiin asian suhteen ennen kuin juuri äsken. Heräsin todellisuuteen, jossa rengashotelli maksaa 80-120 euroa ja nostin kauhean mekkalan, kun mun maailmassa haluaisin säilyttää renkaat ihan itse omassa tallissa ilmaiseksi. Oli vain kauhea työ etsiä tältä seudulta joku hieman edullisempi vaihtoehto, mutta kyllä sellainen sitten löytyi. Nyt on renkaanvaihtoaika sovittu ja hoidetaan se nyt sitten ensin ennen kuin pääsemme Raision viimeistelyyn.
Meillä alkoi loma juuri ja siksi tässä painaa päälle tämä asuntoasia sekä nuo renkaat. Täällä pitäisi myös vähän järjestellä, jotta saadaan Tahkiksen kone vihdoin paikoilleen ja ulkoinen kovo päälle, sillä mulla on levytila niin vähissä tästä läppäristä, etten saa torstain futiskuvia siirrettyä mihinkään tällä hetkellä. Tässä siis elellään reunalla vähän joka asian kanssa, mutta olkoon tämä päivä se, kun nämä kaikki saadaan kuntoon ja voidaan ihan oikeasti nauttia lomailusta.
Nyt täytyy mennä! Lähdetään hakemaan renkaita vanhasta säilytyspaikasta ja sitten vaihtamaan! Ootko sä jo huolehtinut sun renkaanvaihtoasiat kuntoon?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.