Hae
Mari Hietala

Talviturkki heitetty ja juhannuksen viettoa

*Sisältää mainoslinkkejä

Jouduttiin Turussa kauhean käristyskupolin alle, mikä johti siihen, että me kalkkilaivan kapteenit jouduimme sutia ihon täyteen *huippusuosittua Patykaa ja suuntaamaan rannalle! Siis me! Rannalle! Voitteko kuvitella! Ja sitten me tehtiin se vielä kaksi kertaa lisää, koska rannalla olikin oikeastaan tosi kivaa, hauskaa ja uiminen tietysti on ihanaa. Talviturkki lähti toisena rantapäivänä.

Lapsen rantatouhuja on mukava seurailla ja etenkin se ensikosketus mereen oli jännittävä. 🙂 Hän on aivan täpinöissään nykyään, kun huomaa mihin parkkipaikalle nyt tultiin eikä kotiin tietenkään haluaisi ikinä lähteä.

talviturkki

Vaikka meri onkin kovin eksoottinen paikka uida, kaipaan varpaitteni alle sellaista täydellistä hiekkapohjaa, joka järvissä usein on. Tai ainakin Lappajärvessä. Luin kuitenkin facesta kuinka Littoistenjärveen on nähty joidenkin perheiden heittävän ruuantähteitä, joten sinne emme kyllä ole menossa.

Juhannusta lähdimme viettämään Raumalle ja täällä onkin aika mennyt leppoisasti, kun ei koko ajan tarvitse olla kieltämässä lapselta kaikkea (älä seiso sillä tuolilla, älä kurota sinne kaappiin, älä leiki sen laatikon kanssa, älä roiku siinä pinnasängyn laidassa, älä vedä sitä vessanpönttöä…). Eilen käytiin ostamassa Cittarista sukkia Tahkikselle ja mulle bikiniyläosa. Illalla käytiin juoksukävelemässä! 1 minuutti juoksua ja 4 minuuttia kävelyä, 3 kilsaa.

juhannus lupiinit

En muista olenko täällä keväällä kertonut ollenkaan, mutta hain yhteishaussa kolmeen YAMK-tutkintoon. En päässy mihinkään niistä ihan suorilta tupaan, mutta varasijat ovat aika kivat nyt: 12., 13. ja 24. Johonkin siis tulen pääsemään ihan varmasti. 😀 En ole hirveästi sitä ajatellut, että miten ja missä välissä sitten opiskelen, mutta eiköhän sitä pari vuotta mene vaikka päällään seisten. Sen tiedän, että kaikki aina järjestyy eikä asioita kannata murehtia etukäteen. 🙂

Tänään me ajellaan takas Turkuun ja huomenna mennään ainakin Myllyyn asioille. Jos on kovin lämmin, sitten voidaan harkita taas rantatouhuja. Oli niin kiva uida, heittää talviturkki menemään ja köllötellä lämpimässä vedessä. 🙂 Kesä best! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *