Hae
Mari Hietala

Melkein heräsin ajoissa

Huomenta! Meidän piti herätä tänään jo ajoissa, koska meillä on treffit Ruissalossa Maaritin kanssa 10:30 ja tässä on näitä aamurutiineja muutamat suoritettavana, mutta ei me kyllä herätty. Ei se silti mitään, lomallahan tässä ollaan, joten ei ole mihinkään kiire.
Ensimmäinen lomaviikko on kulunut ensi viikon reissua järjestellen. Ollaan ostettu teltta, ruokaa ja muita tarvikkeita valmiiksi ja tänään pitäisi jo pakata. Kaupoissa on siis kulunut aikaa sen verran, etten halunnut eilen lähteä yhtään mihinkään ja vietettiinkin lähes koko päivä kotona.
Torstaina käytiin kuvaamassa jalkapalloa, joten yksi futispostauskin on tulossa vielä ennen parin viikon taukoa. Reissusta olisi tarkoitus postata ihan normaalisti, mutta en ihan mene takuuseen, kun en tiedä miten saan tähän masiinaan virtaa. Jos musta ei siis kuulu, seikkailuja voi seurata tarkemmin instagramin (@marihietala) puolelta.

Oon varmaan joka päivä tällä viikolla fiilistellyt iltoja. Kesäilloissa on jotain niin mystisen hienoa. Ne ovat niin kauniita ja rauhallisia, kuten illat lähes jokaisena vuodenaikana ❤️
Nauttikaa ihmiset elämästä! Jokainen päivä on ihmisen parasta aikaa ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.