Hae
Mari Hietala

Rauhoittumista, kauppalistoja ja kaikkea muuta

Huomenta! Oletteko ulkoilleet nyt loppuviikosta, kun on ollut ihan mielettömän lämmintä? Me käytiin eilen illalla kävelemässä jossain Raision perämetikössä (Somersoja luki kartassa) ja nautin suunnattomasti kevätillan hiljaisuudesta, maalaismaisemista ja lintujen lauluesityksistä. Ei sitä välttämättä tarvitse aina edes metsää rauhoittuakseen vaan pelkkä maalaismaisema riittää vallan hyvin.
Kävelykierroksen jälkeen suuntasimme ruokakauppaan, jossa seesteisen elämäni rikkoi joku kersa, joka kiljui jostain syystä korkeimmalla mahdollisella säveltaajuudella ja minulta melkein meni tärykalvo (se sama, joka on puhjennut ennenkin). Annoin asian lopulta olla ja keskityin keräämään kamaa koriin kauppalistan mukaisesti (kun olin ensin sanonut tarpeeksi kovaan ääneen kersa ja saanut paheksuvan katseen äiti-ihmiseltä).
Tehtiin oikein kauppalista, kun ollaan puhuttu siitä nyt ehkä puoli vuotta. Kamelin selkä katkesi, kun päätin irtisanoutua liian suolaisen ruuan syömisestä ja nyt meidän taloudessa aletaankin tehdä ruokaa niin, että sitä riittää lounaaksi asti. 60 euroa meni, mutta eipä tarvitse mennä käymään kaupassa moneen päivään, kun on ruokatarpeet mietittynä pari päivää eteenpäin.

Kauppalistassa luki pupuja, joten niitä sitten ostettiin.
Näytti pahasti siltä, että skippaisimme hullut päivät, mutta taidammekin mennä tänään. Heräsimme niin aikaisin, ettei tässä elämälle oikein keksi muuta ohjelmaa, joten miksipä ei. Hullareilta kotiin syömään, meikkaamaan ja pakkaamaan kamerareppu, jotta voi suunnata takaisin Turkuun päivällä. Menen kuvaamaan Suomen Cup -matsia, koska haluan nähdä ovatko vaasalaiset oppineet pelaamaan jalkapalloa vai täytyykö taitoa edelleen täydentää muilla keinoilla, höhö!
Hulvattoman hauskaa lauantaita sulle! Meitsin seikkailuja voi seurailla tarkemmin instastoorin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.