Hae
Mari Hietala

Aamulenkki paras lenkki

Meille kehittyi viime vuonna tapa lähteä lenkille viikonloppuisin heti aamupalan syömisen jälkeen. Tänä vuonna käytimme aamut retkeilyyn, mutta jos emme lähteneet metsään, emme välttämättä menneet lenkillekään. Kesäkuun hellejakso vei alkuun mehut ylipäätään urheilusta, kunnes lopulta päätimme lähteä uhmaamaan kuumuutta. Se sai aikaan sen, että olemme harrastaneet koko viikon liikuntaa aiempaa enemmän ja tänä viikonloppuna myös palasimme vanhaan tapaamme lähteä aamulenkille. Ja voi pojat se onkin tuntunut hyvältä! En enää ikinä halua luistaa tästä rutiinista.
Tänä viikonloppuna on muutenkin tullut touhuttua paljon kaikenlaista. Aloitin perjantaina leipomalla meille tiikerikakun kahvin kaveriksi ja eilen aamulenkin jälkeen lähdimme katselemaan uusia kenkiä kauppoihin. Ihastuin Hokan Cliftoneihin, mutta en ostanut vielä. Pärjään hetken nykyisillä, mutta todennäköisesti parin kuukauden sisään on pakko hankkia uudet.

Tänään kävelimme keskustaan aamupäivällä, kävimme jälleen katsomassa kenkiä. Lenkin jälkeen kotona oltuamme hetken kävimme vielä Flörissä ostamassa yhden vehkan ja nyt täällä ollaankin reisipalat niin jumissa kaikesta kävelystä, ettei tiedä miten päin olisi.

Suunnittelimme tulevaa kesälomaammekin ohimennen, jee! Niin ihanaa, kun loma on vasta edessä. Tarkoitus olisi jälleen suunnata kohti pohjoista, ehkä jopa taas Norjan puolelle. Toivottavasti tulee hyvät kelit, koska telttailu kuuluu seikkailuumme myös.
Lyhyen aikavälin suunnitelmiin kuuluu se, että taidan tiistaina ehkä mennä kuvaamaan jalkapalloa pitkästä aikaa ja tänään voisi katsoa Suitsin viidennen kauden loppuun. Olen ihan koukussa älykkäisiin lakitoimistoihmisiin ja heidän pukeutumiseensa. Joskus tosin mietin miten vaikeaa olisi olla keskellä kaikkia hankalia kiemuroita ja pysyä perässä siinä, mitä kellekin ihmiselle sanottiin mistäkin asiasta. Tämä on muuten yksi syy siihen miksi oikeassa elämässä suosin aina rehellisyyttä, sillä on niin paljon helpompaa aina olla sanojensa takana kuin keksiä meriselityksiä kaikille.
Mitä mieltä sä olet kynähametyylistä? Pukisitko?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.