Hae
Mari Hietala

Tuhat rautaa tulessa yhtäkkiä

Koko muu Suomi on kiinni ja lomalla, mutta meikäläisellä on yhtäkkiä joku tuhat rautaa tulessa. Mä en oikein tiedä miten se onnistuu näillä aivoilla, mutta näin nyt kävi. Ensin oli vain talon etsintä, joka se on nyt vähän tuolla taustalla odottelemassa, koska lainaneuvotteluita ei ole vielä käyty. Meillä piti jo olla sellainen, mutta päivää ennen sitä siirrettiin ensi viikolle. Ei sitten ole oikein viitsinyt mitään taloja intohimoisesti etsiä, kun ei voi tietää millä rahalla etsitään. Samaan aikaan sitten tuli pari muuta juttua, jotka pitävät kiireisenä, tai ainakin toinen niistä.

Isojen asioiden lisäksi olen vihdoin päättänyt hankkia ompelukoneen, mutta sekin asia lähinnä kummittelee tuolla jossain, kun aika ostaa ei ole just nyt sopiva. Täytyy odotella parempaa aikaa ja hyviä tarjouksia.

tuhat rautaa tulessa

Varamummun kans eilen kahvilla 🙂

tuhat rautaa tulessa

Testasin Pufissa Miia Halmesmaa -mekkoa 🙂

Näiden äitiaivojen kanssa kun on useampi kuin yksi asia vireillä, tuntuu siltä kuin olisi tarttumassa johonkin, mutta ei saa otetta. Ne monet asiat vain lipuvat pois päästä ja tilalle tulee vauva. Vauva nukkuu, vauvan pitää syödä kohta, syö itse samalla, sitten vauva lähtee ulos… En tiedä tätäkö ne äidit tarkoittavat internetissä, kun pitäisi olla muutakin kuin äiti? Minulle ei kyllä ole tullut vielä sellaista tarvetta. Olen tyytyväinen, kun saan tiistai-iltaisin katsoa Allsång på Skansenia ja puuhastella sitä tuhat rautaa tulessa -hommaa.


Seuraa blogiani instassa, facessa ja Bloglovinissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.