Hae
Mari Hietala

Tällä viikolla..

..mun päässä on pyörinyt Black Friday ja Cyber Monday sekä töissä että vapaalla. Enemmän ehkä töissä. Alkuviikko oli aikamoista hulinaa eikä se nyt paljon ole helpottanut loppuviikkoakaan kohti. Kotona on tuon toisen logistiikan ammattilaisen kanssa ollut henkeviä keskusteluja paketeista ja niiden noutopisteistä, kun en saanutkaan Elevenin pakettia keskiviikkona smartpostin oltua niin täynnä. Vähän esimakua jouluun tällainen pakettiruuhka. Moni muukin varmasti joutunut odottelemaan lähetyksiään päivän tai pari kauemmin.
..olen ollut innoissani lumesta! Harmi vaan, että se ehti jo sulaa, mutta ehkä sitä tulee lisää taas joku päivä. Tulisipa! Oli niin valoisaa!
..olen käynyt lenkillä vain kerran. Maanantaina ei ollut mitään urheiluaktiviteetteja,  tiistaina aika meni pizzan tekemiseen ja eilen humputtelin Myllyssä ystävän kanssa.
..luin, että Pohjanmaalla on tuhkarokko jollain tenavalla ja nyt tämä helposti tarttuva tauti uhkaa muitakin siellä suunnalla. Tähän liittyen luin twitteristä vanhan letkautuksen kannattaa rokottaa ne tenavat, jotka aikoo pitää. En minä kyllä ymmärrä missä ihmeen kuplassa ihminen elää, jos se kuvittelee, ettei tiettyjä rokotuksia tarvitse antaa lapsille.
..olen ajatellut jalkapalloa niin paljon, että näin unta SJK:n joukkueesta. En kyllä sinänsä tiedä mikä joukkue se oli tai ketä siinä joukkueessa siis oli, kun eihän nyt ole vielä oikein mitkään joukkueet valmiina seuraavaan kauteen.
..olen tehnyt joulutorttuja, koska yhden jalkapalloilijan instastoorissa oli kuva joulutortusta. Mrr. Mutta niistä tuli kyllä hyviä, että siinä mielessä mmmm!
..olen haaveillut koko viikon perjantaista. Nyt se on täällä onneksi, jee!! Ja hei huomenna saa avata kaikkien joulukalentereiden ekat luukut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.