Hae
Mari Hietala

VEIKKAUSLIIGAKAUDEN VIIMEINEN PELIPÄIVÄ JA KOSMETIIKKAJUTTUJA

* postaus sisältää mainoslinkkejä ja pari saatua tuotetta

Taas on päästy siihen vaiheeseen vuotta, kun Veikkausliiga päättyy. Tänään pelataan viimeinen kierros ja niin myös Turussa on tarjolla jalkapalloa päivällä.
Tällä kertaa olen osannut suhtautua pelipäivään sen vaatimalla vakavuudella, sillä aloin jo eilen miettiä missä mun piilarit menee ja kameran akku on laitettu latautumaan heti aamulla. Juon tässä myös aamukahvia TPS-mukista. 
Henkinen valmistautuminen onkin sitten ihan eri asia, koska en oikein tiedä miten päin pitäisi olla. Jos IFK M pelaa tasan tai häviää ja TPS voittaa, meillä on ihan hyvä tilanne Turussa (meinasin kirjoittaa täällä Turussa, mutta tajusin asuvani nykyään Raisiossa), mutta häviön puolelle lipsahtaessa TPS ajautuu karsimaan. Kääk!

Herättiin tänään turhan aikaisin (ennen seiskaa), sillä molemmilla on ollut arkena herätys 5:30, mutta mikäs siinä, ehtii ainakin nauttia hitaasta aamusta ennen pelipäivätouhuja. Ajattelin tänään meikata pitkän kaavan mukaan, kun en ole sellaista tehnyt taas viikkoon. Olen käyttänyt tosi vähän kosmetiikkaa nyt joitakin viikkoja, jotta saisin ihoni rauhoittumaan ja nyt se alkaa vaikuttaa siltä, että voi kokeilla taas muitakin tuotteita kuin apteekin perusrasvaa.
Olen kahminut hillittömät kasat kosmetiikkaa messuilta (sain testiin) ja niitä tietysti himottaisi jo vähitellen kokeilla. Otinkin nyt tällä viikolla käyttöön kaksi uutta tuotetta, Ziajan simänympärysvoiteen ja Laponie of Scandinavian öljyn. Molemmat luonnollisesti vaikuttavat tosi hyviltä aineilta.

Silmänympärysvoide ja öljy saatu blogin kautta.
Ziajan physioderm-tuotteet ovat herkkäihoisille kuin myös kaikki Laponie of Scandinavian tuotteet.  Jälkimmäinen on saanut alkunsa juuri siitä, kun Laponien perustajan iholle ei käynyt oikein mikään. Niinpä hän alkoi lopulta valmistaa kosmetiikkaa itse ja sen seurauksena syntyi tuotesarja, joka sopii ongelmaihoisille eikä tuotteet sisällä mitään ns. turhaa. Jos haluaa vähentää käyttämäänsä kemikaalikuormaa, Laponie of Scandinavia on hyvä valinta sitä ajatellen.
Itse siis olen ainakin monesti miettinyt vuoden sisään kuinka ällöttää läträtä niin paljolla kosmetiikalla ja ajatus vähemmästä kemikaalimäärästä on kyllä helpottava. Sain Laponie of Scandinavian muitakin tuotteita testattavaksi, mutta en ole vielä niitä ottanut käyttöön. Mukana oli ainakin putsareita, mutta käytän nyt ensin kiltisti loppuun aivan ihanan silmämeikinpuhdistusaineen Esseltä. Se ei ärsytä eikä tuoksu liian voimakkaasti ja todennäköisesti ostan sitä joskus toistekin, kunhan vain ensin käytän ne kaikki, joita sain testiin messuilta.
Biothermin kasvoveden loppumista myös odottelen jo, vaikka siinä taitaa vielä hetki mennäkin. Hän on palvellut ihan hyvin, mutta kaipaan vain vaihtelua välillä.
Joko muuten olette hommanneet kosmetiikkajoulukalenterit? Itse vitkuttelin Lookfantasticin kalenterin kanssa sen verran, että nyt olen jo unohtanut koko asian. Tuli vain mieleen, kun Elevenin kalenteria mainostettiin kovasti instassa. Aiotteko hommata jonkun kalenterin?
⚽⚽⚽
SEURAA HIETALAN SEIKKAILUJA
instassa –  facessatwitterissä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.