Hae
Mari Hietala

HIDAS AAMU PARAS AAMU

Meillä on vietetty tänään ihan ylihidasta aamua, sillä silmät avautuivat joskus 06:36 ja puuronkeittohommissa ollaan vasta pari tuntia myöhemmin. Kauhea nälkä oli jo kauan sitten, mutta ei vain päässyt ylös ennen kuin aurinko alkoi nousta ja tuli vähän valoisampaa.
Hyviin tapoihin tuntuu nykyään jäävän koukkuun yhtä helposti kuin nuorempana huonoihin. Kun on saanut kiinni jostain hyvinvointia lisäävästä, homma etenee kuin lumivyöry jättäen kaiken kakan alleen. Esimerkiksi eilen meidän oli pakko lähteä illalla vielä kauppaan, jotta saatiin punaista maitoa viikonlopun aamupuuroja varten. Ajatus veteen keitetystä puurosta oli yhtä laimea kuin veteen keitetty puuro, hrr. Sitä saa arkena ihan tarpeeksi ja viikonloppuisin on ihanaa, kun on astetta parempaa aamupalaa ja kahvia.

Tänään ohjelmassa mulla on kampaajakäynti puolilta päivin, jonka jälkeen käyn paikassa jossa ennen asuin. Sitten myöhemmin jotain liikuntaa, ehkä jopa pitkä lenkki, jos en ole ehtinyt jo tuhlata kaikkea energiaani johonkin muuhun. Viime viikon lauantaina kierrettiin 10 kilsan kävelylenkki ja nyt olisi tarkoitus edes kerran viikossa kävellä joku tuollainen pitempi matka. Siitä tulee niin hyvä olo ja kunto kehittyy!
Mahtavaa lauantaita teille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.