Hae
Mari Hietala

Maja olohuoneen lattialla ja kodin järjestelyä

Minun touhujani instagramissa seuraavat ainakin tietävät: meillä on meneillään edelleen kevätsiivoilut ja hommaa piisaa. Tahkis aloitti pari viikkoa sitten siivoamalla vaatehuoneen, eilen järjestelimme kirjoja ja tänään minä otin vaatekaappini käsittelyyn vihdoin. Halusin siirtää kaapistani syrjään kaikki ns. tavalliset arkivaatteeni, joita tuskin tulen tarvitsemaan loppuraskauden ja vauvelin syntymän jälkeen. Ja sitten kun jotain tarvitsen, otan käyttöön vaatekappale kerrallaan. Projekti jäi vielä hieman kesken, koska seuraavaksi ajattelin käydä läpi alusvaatteeni ja heittää vanhat venyneet sekä aivan liian pienet rintsikat menemään. Miksiköhän sellaisiakin on pitänyt säästää? En kuitenkaan enää tänään aio siivoilla vaan nyt haluan kertoa teille meidän eilisestä illan huipennuksesta. Me tehtiin nimittäin olohuoneen lattialle maja!

maja

modern family

premium mix

Raahasimme sängystä petauspatjan olohuoneen matolle ja rötkötimme illan siinä, kunnes alkoi väsyttää liikaa. Ulkona oli kamala myrsky, ikkuna vain helisi ja mietin kuinka täällä edes uskaltaa nukkua, mutta eihän siinä muukaan auttanut. Siirsimme muutamat tuolit petimme ympärille, jotta saimme tehtyä lakanasta katon majaamme. Siitä tuli aika ihana pesä, jossa oli mukava nukkua myrskystä huolimatta. Alusta tietysti oli kova, mutta siinä kyllä selkävaivat paranivat.

maja

Ensin My Little Ponyja ja nyt maja – mukavahan välillä tehdä jotain omasta arjesta poikkeavaa, eikö vaan?

Ennen majan rakentamista kävimme ensin juoksemassa ja sitten saunassa. Aah! ♥ Olen niin tyytyväinen, kun juokseminen edelleen onnistuu. Se minua nyt hieman harmittaa jo etukäteen, kun tiedän juoksemiseen tulevan noin vuoden tauko sitten, kun en enää pysty siihen ja synnytys lähestyy. Synnytyksestä palautuminen vaatii aikaa ja työtä, eikä juokseminen ole lajilistalla kärjessä. Ei varmaankaan auta kuin vain hyväksyä tämä, että juoksemiseen tulee pitkä tauko ja sitten joskus joudun aloittamaan taas kerran alusta.

Viikonloppu on kokonaisuudessaan mahtava, kun olemme saaneet niin paljon aikaiseksi ja silti rentoutuneet. Toivottavasti sullakin on ollut mukava viikonloppu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.