Hae
Mari Hietala

Rottinkihylly parvekkeen nurkkaan

Ah, mikä lämpö ulkona! Oletteko nauttineet? Minä en ehkä aivan ole ottanut kaikkea iloa irti helteestä, sillä arki pyörii ihan normaalisti ja työ vaatii nukkumista sekä säännöllistä syömistä. Yllättäen se nukkuminen kuitenkin on jäänyt turhan vähälle ja olen tällä hetkellä väsymyskierteessä. Ei yhtään hyvä, mutta en vain osaa mennä ajoissa sänkyyn, kun on valoisaa.
Tällä viikolla en oikeastaan ole saanut aikaiseksi muuta kuin vähän sisustamista ja yhden raparperipiirakan. Tuosta sisustustouhusta ajattelin kertoa lisää.
Keksin nimittäin sunnuntaina ihan yhtäkkiä tarvitsevani meidän parvekkeelle sellaisen rottinkinurkkahyllyn, jonka näin jossain kaupassa joskus tässä kuukauden sisään. Noh, enpä vain muistanut missä kaupassa. Mietin sitä lähes koko sunnuntain ja vielä maanantainkin niin, että menetin melkein yöunet. Sitten yhtäkkiä tajusin käyneeni kerran Granitissa, ehkä se hylly oli siis siellä.
Sehän ei sitten auttanut kuin tiistaina kirmata Granitiin hakemaan hyllyä, kun olin ensin päivällä soittanut heille ja kysynyt mahtaako heillä moisia rottinkihyllyjä olla. Päätin raahata hyllyn kotiin, kun olin siihen sen verran monta päivää jo tuhrannut. Nyt se on meidän parvekkeen nurkassa ja minä olen tyytyväinen. Taas yksi asia vähemmän.
Tämä ei ole ainoa sisustusjuttu, johon olen tuhlannut kuukauden sisään. Meille on tulossa myös Askosta yksi uusi huonekalu enkä millään tietenkään malttaisi odottaa sen saapumista. Sekin on itse asiassa hylly ja aion sijoittaa siihen viherkasveja.
Säästöprojetiin liittyen voin nyt paljastaa, että autoprojektitilillä on tällä hetkellä huimat 60 euroa. Kerron lisää säästämisen etenemisestä heinäkuun puolella.

Mitä tykkäätte mun rottinkihyllystä?

2 kommenttia

  1. M.T. Ainasoja | mtainasoja.fi kirjoitti:

    Oi, onpa nätti! Sopii hyvin just partsille kukkien kaveriksi. <3

  2. Mari kirjoitti:

    Kiitos!! 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.