Hae
Mari Hietala

Työviikko ohi, jee viikonloppu on vihdoin täällä!

Lomaltapaluu töihin on nyt suoritettu ja siis loman jälkeinen ensimmäinen työviikko vihdoin ohi. Täytyy sanoa, että viikko oli kyllä tosi hyvä! Ilmeisesti teen itselleni sopivia hommia, sillä jo ensimmäisenä päivänä olin tosi iloinen paluustani ja siitä, kun sain taas sisältöä päiviini. Siis sellaista erilaista sisältöä, jotain muuta ajateltavaa kuin raskaus. Olen jo monta kuukautta ollut töissä jotenkin erityisen iloinen ja olenkin miettinyt mahtaako tämä nyt olla jotain viimeisistä hetkistä ilon irti ottamista vai olisinko ilman raskauttakin yhtä innoissani koko ajan. Tähän koko viikkoon ei osunut yhtään huonoa hetkeä ja nyt onkin mukava siirtyä viikonlopun viettoon.

Koska olen töissä aina iloisen kuuloinen, kun puhun asiakkaiden kanssa, olen miettinyt mahtaako se tarttua vauvaan jotenkin. Hän on ainakin koko viikon potkinut jatkuvasti ja tosiaan ajattelin, että ehkä hän jotenkin on myös iloinen tuolla omassa kammiossaan, kun minäkin olen. 🙂

Enää neljä viikkoa jäljellä nyt sitten työelämää, kääks!! Tuntuu niin kummalliselta koko ajatus, että jään ”lomalle”, mutta en palaakaan töihin perinteisen neljän viikon jälkeen vaan vasta joskus!

työviikko

työviikko

Jokainen aamu tällä viikolla olen ihastellut luontoa, kun se on niin hieno just nyt. Kaikki on edelleen tuoreen vihreää ja aurinko paistaa korkealta, kun ollaan menossa kohti juhannusta. Linnut metelöivät kuin olisivat olleet jo monta tuntia hereillä ja missään ei näy ristin sielua.

Viikonlopun suurissa suunnitelmissa minulla ei ole oikeastaan muuta kuin neulominen. Toki jotain ulkoilua takuulla harrastetaan, kun viikonlopusta on tulossa tosi lämmin, mutta ei olla vielä neuvoteltu mihin mennään ja mitä tekemään. Täytyy yrittää keksiä jotain kivaa.

Tahkiksen riddari on edistynyt jonkun verran ja tänään siis ohjelmassa ainakin hihan tekeminen. Se on kovin alkutekijöissään, kuten näkyy. Vauvan sukat sen sijaan tulivat vihdoin valmiiksi, kun tilasin lankaa lisää ja sain paketin alkuviikosta. Tuo keltainen mätsää aika kivasti vaunuihin. 😀

Taidankin tästä siirtyä sohvan uumeniin seuraavaksi, aurinkoista viikonloppua sulle! ♥


Tämäkin nyt vihdoin: Follow my blog with Bloglovin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.