Hae
Mari Hietala

Ohhoh, korona jo toisen kerran

Minun ei pitäisi hakata kiveen minkäänlaista postaustahtia, kun sellaisen ylläpito on jokseenkin kovin vaikeaa nykyarjessa. Loman jälkeen minun piti kirjoittaa kaikenlaista, mutta hupsista, aika vain meni johonkin ja sitten meille tulikin korona. Jo toisen kerran. Minun oireet alkoi epämääräisellä kurkkukivulla, sitten nousi kuume moneksi päiväksi ja nyt päivä päivältä koronan aiheuttama pääjumi tuntuu etäisemmältä. Pojalle nousi kuume sunnuntaina ja mies teki positiivisen testin tiistaina.

Koronan lisäksi tässä on tietysti tätä perustouhua. Sitten kun alkaa olla jaksamista, täytyy siivota ja siivota. Pitää taiteilla itselle mediakortti ja muutenkin tehdä vähän hommia koneella. On mukavempi palata bloggailemaan, kun on saanut kaiken arkisen edes jollain tavalla järjestykseen.

En minä yhtään ihmettele, että näillä keleillä sairastuu, kun ulkona on olevinaan lämmintä, mutta aina silti tuulee. Niin ainakin itse ensin ajattelin vilustuttaneeni itseni, mutta olisi tuo korona varmaan ilmankin iskenyt, kun niin helposti tarttuu.

Maanantaina harmitti hirveästi kaikki sisällä kökkiminen, kun ulkona on yhtäkkiä puissa lehdet ja kirsikkapuut kukkivat kovaa kyytiä. Pääsin kuitenkin onneksi kuvaamaan samalla, kun poika kävi lääkärissä. Minä en nimittäin saanut mennä mukaan oireisena ja ihan hyvä niin, kun tämä sitten olikin korona eikä ihan vaan normaali flunssa.

Täytyy myöntää tämän taudin tulleen ihan hyvään saumaan, just ennen kuin miehellä alkaa isyysloma. Hänen vapaansa tarkoittavat nimittäin sitä, että on taas reissua ja retkeilyä tiedossa. Ihan ekana pitäisi laittaa perheen passiasiat kuntoon, koska nyt meillä on nämä koronajututkin kunnossa ja voidaan lähteä ihan mihin vaan! 😀


Seuraa blogiani instassa, facessa ja Bloglovinissa

2 kommenttia

  1. Jassu kirjoitti:

    Hei kerrotko miten teidän asunnonetsintä etenee!

    • Mari H kirjoitti:

      Hehe voin mä jossain vaiheessa siitä tehä jonkun sortin postauksen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *