Hae
Mari Hietala

Tän viikon kuulumiset

Mun piti kirjoittaa postaus jo eilen ja siis ihan alunperin jo torstaina, mutta kertoo jotain tästä viikosta, etten sitten ikinä saanut aikaiseksi. Tämä viikko on ollut nimittäin aikamoinen. Vasta torstaina tuntui elämältä, kun koko alkuviikko oli mennyt vapaa-ajalla kaikenlaiseen säätöön. Torstai onkin ollut koko viikon paras päivä tähän asti.
Maanantaina koko ilta meni siinä, kun editoin meidän ekaa youtubevideota. Tiistaina video vaati vielä säätöä julkaisun ja kovalevytilan kannalta, joten olin aika kiinni tietokoneessa edelleen silloin. Samana päivänä meillä oli just huomattu jokin epämääräinen ötökkäinvaasio meidän viherkasveissa ja sekin aiheutti päänvaivaa. Suuri huoli kasveista, joihin on uponnut aika paljon rahaa ja vaivaa. Ei tarvitse olla kummoinen ötökkä, kun saattaa koko kasvi olla roskiskamaa ja pelko siitä, että sama tauti leviää kaikkiin muihinkin.
Yksi ystävällinen sielu vastasi facen huonekasviryhmässä kyseessä olevan hyppyhäntäiset, jäytiäiset ja maaperäpunkit eli ihan hyviksiä sekä talkkareita. Silti me käsiteltiin keskiviikkoiltana kaikki ne, joissa käveli jotain hopeisia tyyppejä, koska ne olivat hieman epäilyttäviä. Meillä on lennellyt harsosääskiäkin, joten nekin piti eliminoida. Eilen kun tarkisteltiin taas mönkijöiden tilanne, ei enää montaa löytynyt. Kasveja on alettu palauttaa omille paikoilleen ja alkaa olla rauha maassa. Ei muuta kuin Pirilän Kukkatalon syysmarkkinoille tekemään hankintoja roskikseen joutuneiden tilalle!
Torstaina ja eilen sain viettää aamut Jonin kanssa, kun hän meni vähän myöhäisempään vuoroon töihin. Eilen oltiinkin ahkeria ja käytiin aamulenkillä, joka luonnollisesti teki hyvää. Kuten aamulenkit aina. Tänäänkin meidän piti mennä, mutta en tiedä, mikä meidän ohjelma on, kun ulkona on jokseenkin sateista. Kai me mennään silti. En oikein enää osaa lähteä käyntiin ilman pientä aamujumppaa näin viikonloppuisin.

Muuttohommat ovat edistyneet niin, että meillä on muuttopäivä lyöty lukkoon (parin viikon päästä!), tämä nykyinen asunto on irtisanottu ja olen jo hahmotellut tulevaa autopaikkaa sekä nykyisen irtisanomista. Kaikki virallinen puoli on siis hanskassa, eikä enää tarvitse kuin tehtailla muuttolaatikoita kiihtyvällä tahdilla.

Enpä malttaisi odottaa, että pääsen taas vihersisustamaan ja miettimään minkä horsman lykkäisi mihinkäkin paikalle. ? Mitä sinä odotat?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.