Hae
Mari Hietala

VIIKKO VIISAUTTA TÄYNNÄ

Tämä viikko on ollut täynnä upeita kohtaamisia viisaiden ihmisten kanssa. Viikkoon on vahvasti liittynyt myös perinteinen arkiväsymys johtuen liian vähäisistä yöunista, koska ihan pakko aina katsoa vielä yksi Lucifer ja juoda iltarooibokset turhan myöhään. Pohtinut olen edelleen myös työelämää ja minua siellä seassa, omaa luonnettani ja kuinka voisin olla parempi ihminen niille ketkä seurastani pääsevät nauttimaan. Ei ole helppoa se. Oletteko joskus nähneet, että kiivasluonteisesta pohjalaisesta tulee säyseä ja rauhallinen? Niin, en minäkään vielä.
Ne viisaat ihmiset: meidän työterveyslääkäri on ihan huippu! Hän vaikuttaa todella maalaisjärkiseltä ihmiseltä, ei tuputa omia mielipiteitään vaan ennemmin varovaisesti antaa ymmärtää kaikenlaista, mutta tyrmää minun arvaukseni suoraan, jos siihen tarvetta on. Hänen vastaanotolleen voin aina mennä luottavaisin mielin. Toinen viisas ammattinainen on eräs fyssari-ihminen, josta myös huokuu tietty maalaisjärki. Hän osaa antaa hyviä vinkkejä miten hoitaa itseään vapaa-ajalla, jotta en olisi ihan niin jumissa kuin tälläkin viikolla olen ollut.
Torstaina näin kaksi viisasta bloggaajanaista. Näin Susannan ja Jennyn! Jenny oli luennoimassa Vauhtisammakon juoksumessuilla elämäntapamuutoksestaan ja oli kyllä mielenkiintoista kuunnella. Hassua miten ihan perusasiat tarttuivat päähän paremmin, kun ne vielä kerran kuuli. Esimerkiksi se, että täytyy syödä hyviä rasvoja, kasviksia ja proteiinia, kyllähän minä olen sen miljoona kertaa lukenut ja kuullut. Silti tällä kertaa se jäi päähäni pyörimään niin pahoin, että ehkä minä pian alan myös toteuttaa sitä mallia.
Ketään viisaita miehiä en ole tavannut. Hmph. (No okei, poikaystäväni on tietysti maailman viisain!)

Työminän miettiminen päättyi siihen, kun julistin Maaritille eilen kuinka aion opetella kaiken, mitä en vielä osaa ja tiedä. Vaatimattomasti vain. Mutta niin olen päättänyt. Olen liian moneen kysymykseen joutunut vastaamaan tällä viikolla, etten tiedä, joten on aika alkaa tietää. Kaikki ovat olleet asioita, jotka olen kokenut, ettei minun tarvitse tietää, mutta mitä jos tietäisinkin? Ehkä kokeilen kuinka suureen tietomäärään mun aivoissa on tilaa.
Sen verran mulla kuitenkin on sentään tietoa, että eilen sain kiitosta palvelemiltani henkilöiltä lähes kaikilta. Se oli hauskaa. Siitä tuli hyvä mieli. Tein ihmisiä onnellisiksi ja helpotin heidän elämäänsä. Kaikista paras oli ehkä se puhelu, jossa tyyppi sanoi lopuksi ”sä oot hyvä” ? On mukavaa olla hyvä! Ja siksi juuri haluan sittenkin osata ihan kaiken!
paita SOC (täältä, mainoslinkki)- housut Gina Tricot – kengät New Balance 

Muita juttuja? Noh, en tilannut yksiä kenkiä Booztilta 55 eurolla torstaina ja sitten, kun olisin voinut tilata ne perjantaina, niiden hinta olikin 80 euroa. Tyhmät vaatekaupat ja niiden alekikkailut. Mrrr.
Instastooreihin olen alkanut höpötellä niin kuin aikoinaan snäpissä ja kai mä sitten alan sellaista harrastaa aina, kun on jotain höpistävää. Että jos sellaisen seuraaminen kiinnostaa, täällä mää oon!
Viikonlopun vietän ihan itsekseni enkä vielä tiedä yhtään mitä kaikkea aion tehdä, mutta eiköhän se tässä parin päivän aikana selviä! Hauskaa lauantaita teille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.