Hae
Mari Hietala

Jos joskus olisi terve

Meillä on nyt se, mikä kaikilla muillakin lapsiperheillä tuntuu olevan: me ollaan jatkuvasti kipeitä. Sitä alkaa jo kaikki lauseet muodostua ”jos joskus olisi terve…” ja siihen luettelo kaikesta, mitä nyt terveenä ylipäätään voi tehdä. Lenkkeillä, juosta, hiihtää, uida… Todennäköisesti ensi talvena voi yrittää sitä hiihtoa, kun tänä vuonna ollaan vaan koko ajan flunssaisia. Kun yksi paranee, toinen aloittaa.

Meidän piti olla Vimpelissä nyt, mutta ollaankin Raumalla. Hyvä kun edes täällä. Mulla nousi perjantaina korkea kuume enkä mä nyt vieläkään ihan täysin kunnossa varmaan ole. Joka aamu on joku uusi kurkkukipu. Varmaan roikottelen kotona liian vähissä vaatteissa siihen nähden paljonko meillä vetää ja kuinka kylmä meidän lattia on.

Onneksi päästiin edes Satakuntaan asti, sillä oltiin joulukin kotona kuten myös uusi vuosi. Uutena vuotena oltiin terveitä suurin piirtein ja todennäköisesti myös viikon päästä. Joka toinen viikonloppu ollaan oltu sairaita marraskuusta lähtien. Odotan tätä jatkuvan johonkin huhtikuulle asti.

Hain uuden tukan maanantaina!

Laskiaispullakausi on tietysti jo alkanut 😀

Banaanileipää, jossa vähän tummaa suklaata mukana.

Tässä samassa rytäkässä olen tehnyt sellaisen toivottavasti terveyteen vaikuttavan muutoksen, etten enää osta suklaata. Päätin kokeilla mitä tapahtuu, kun en saa ostaa suklaata. Aivot ruksuttaa kovasti millä sitä sitten herkuttelisi ja onhan niitä vaihtoehtoja. Tällainen on kivaa vaihtelua, sillä suklaalla kaiken korvaaminen on vähän turhan helppoa. Joudun nyt syömään välillä ihan oikeita iltapaloja, kun en voi ottaa sitä energiaa suklaasta. Viikko mennyt ja painoa on lähtenyt 1,5 kg.

Tosiaan, jos sitä jossain vaiheessa olisi terve, haluaisin kyllä käydä vähän juoksemassa pitkästä aikaa. Jotain urheilua tarvisi päästä taas harrastamaan, kun viime kerrasta alkaa olla aikaa. On muutenkin niin ihana ulkoilla nyt, kun ollaan menossa kevättä kohti taas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *