Hae
Mari Hietala

Maistuvan makeaa kinderpiirakkaa pääsiäiseksi

Aaah, ihanaa kiirastorstaita! Meillä alkoi loma! ? Käytiin hakemassa pizzat ja nyt hengaillaan vaan kotosalla nauttimassa elämästä. Meillä on itse asiassa leffa just kesken, pizzan syömisen kaveriksi valkattiin Kahden viikon iskuaika Netflixistä. Jos pystyisi, ottaisin jälkkäriksi jo maanantaina leipomaani kinderpiirakkaa, mutta on maha sen verran täynnä, ettei taida kyetä ihan hetkeen.
Ootko sä tehnyt kinderpiirakkaa? Mä teen joka vuosi tällä samalla ohjeella ja joka kerta se on yhtä hyvää, nams!

Kivaa pääsiäistä sulle! Mitä aiot tehdä nyt, kun koronan takia ei pääse edes sukuloimaan? Meillä on kaikki suunnitelmat vielä auki, mutta loman takia se on ihan ok. Tehdään, mitä huvittaa. Todennäköisesti siis ulkoillaan niin paljon kuin jaksetaan ja bongaillaan lintuja. Tahkis oli tänään nähnyt västäräkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.