Hae
Mari Hietala

Keskikesän juhla edessä

Niin tosiaan, sehän on sitten keskikesän juhla edessä. En oikein ole saanut kiinni tästä juhannusviikosta. En ole käynyt poseeraamassa mekko päällä suopursujen keskellä enkä ole tehnyt vielä marenkikakkua. En ole myöskään siivonnut tänään yhtään, vaikka olisi ehkä pitänyt. On ollut muut asiat mielessä.

Olen ollut nyt koko viikon kotona ja se osaltaan tietysti vaikuttaa tähän mun juhannusmieleen, kun eipä tässä nyt voi mitään suurempia viikonloppuna riehua ja muutenkin kun on täytynyt olla ihan vaan hissukseen. Alkuviikosta kirjoittelinkin väsymyksestäni. Maanantaina nukuin kolmet päikkärit, muina päivinä yhdet ja tänään en vielä ollenkaan. Otin tähän päivään erilaisen lähestymistavan, kun piti lähteä käymään apteekissa. Menin pyörällä ja nautin ulkoilmasta sekä liikkeestä! Oli niin ihanaa liikkua!

Kävelemisestä ei voi sanoa samaa. Se on pelkkää arvuuttelua milloin tulee kuset housuun vai tuleeko.

Apteekkireissun syy oli se, että tarvitsin hydrokortisonia. Minua on koko viikon kutkuttanut jalkapöydät ja sitä varten neuvolasta suositeltiin jotain aineita. Olen toki myös vähän jännittänyt mahtaako nyt olla kyse ihan vaan hikinäpyistä vai kenties jostain vakavammasta, mutta ainakaan vielä kutkutus ei ole kovin rajua. Instassa sain sitten vinkin kokeilla aloe veraa ja sillä lähdin nyt liikenteeseen ennen kuin siirryn kovempiin aineisiin.

Samalla reissulla tein jotain, mitä olen miettinyt pari viikkoa. Vaihdoin puhelinta. En ole vielä ihan varma koko asiasta, mutta tuli nyt tehtyä kuitenkin.

Ainiin se juhannus. Keskikesän juhla taitaa mennä enemmän ja vähemmän kotioloissa nyt. Syödään hyvin ja levätään. Vähän tekee kyllä mieli jo urheillakin. Mitä vaan kunhan ei tarvisi nukkua päikkäreitä enää. Ne tuntuvat vain väsyttävän lisää.

Täytyy toivoa, että kutkutukset menevät ohi eikä tarvitse ainakaan päivystykseen lähteä juhannuksen aikana. Nyt voisin mennä vaihteeksi huilaamaan. 😀

Ihanaa juhannusta sulle!


Seuraa blogiani instassa, facessa ja Bloglovinissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.