Hae
Mari Hietala

Paluu jalkapallokentälle parin vuoden tauon jälkeen

Parhaat ideat on niitä, jotka toteutetaan hetken mielijohteesta. Niin taas tänään, kun tein ihan yhtäkkiä suunnittelematta sen enempää paluun jalkapallokentälle parin vuoden tauon jälkeen. Omistin kai viime vuonna futikselle yhden postauksen ja sitä ennen olen kuvannut lajia vuonna 2020, muuten ei blogissani ole hetkeen futista ollutkaan. Voin siis kuvitella uusien seuraajien olevan hieman pihalla, mitä tämä futishöpötys nyt oikein on, mutta tosiaan: futiskuvaus ei ole unohtunut, se on ollut vain tauolla ensin koronan ja sitten raskauden takia. Samalla olen myös saanut otettua vähän etäisyyttä seuroihin, mutta en ole yhtään sen viisaampi kuin aiemminkaan: en tiedä mitä ja kenen futista haluaisin kuvata. Ehkä pojan kasvun myötä sekin arvoitus vielä ratkeaa, olettaen hänen kiinnostuvan jalkapallosta edes vähän.

Paluu rakkaan harrastuksen äärelle oli jännittävä. Missä putki on, missä kuvausliivi, entä jakkara?! Voinko kuvata ilman piilareita, kyllä on aikoihin eletty kun en edes meikkaa!?

paluu futiskentälle

paluu futiskentälle

Pienenä kertauksena: futiskuvaus vuonna 2013 oli tarkkaa puuhaa. Piti olla kynnet SJK:n väreissä ja meikki myös, sillä sinisiä silmiä korosti oikein mukavasti musta sekä kulta luomiväreinä. Ilman sotamaalausta ei ollut Seinäjoen keskuskentälle menemistä. Piilarit oli tietysti myös ihan pakolliset, koska koin hankalaksi kuvaamisen silmälaseilla.

Futiskuvaus 2022: kyllä kuvaaminen ilman piilareitakin onnistuu aivan hyvin. Ei meikkiä myöskään tarvi, koska mitä väliä. Syväjää on sama vanha kuin ennenkin, ei tarvinut istua kuin vajaa yksi puoliaika ja olen jäässä edelleen, kolme tuntia myöhemmin. 😀

paluu futiskentälle

Ajattelin huomenna tai viimeistään tiistaina tehdä kuvat ja näyttää vieläkö meikäläisestä on johonkin tällä alalla. 😀 Mielestäni ainakin paluu jalkapallokentälle sujui ihan hyvin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.