Hae
Mari Hietala

Siivoilua ja järjestelyä vuoden ekalla viikolla

Meidän ensimmäinen viikko tänä vuonna on sisältänyt hyvin paljon siivoilua ja järjestelyä. En tiedä mistä nyt tuulee, enkä ole ehtinyt pysähtyä sitä miettimään pahemmin, kun koko ajan on ollut kauhea tohootus päällä. Joka päivä on joku oma projekti siivoilun suhteen.

Kaikki alkoi kai siitä, kun vihdoin hankimme ns. imetysnojatuolin Ikeasta. Se on hieno ja mahtava. Paljon parempi imettää kuin meidän sohva ikinä. Eikä se nyt pelkästään imetysvaltaistuin ole, voi siinä neuloakin. 😀 Joka tapauksessa, tuolin kokoamisen jälkeen vaihdoimme sohvan divaaniosan toiselle puolelle ja sitä seuraavana päivänä Tahkis järjesteli vaatehuoneensa uusiksi. Sitten minä kävin omaa vaatekaappiani läpi ja järjestelin myös.

stranmon

Eilen kävin läpi kenkiäni ja laitoin kierrätykseen lähes kaikki korkkarit sun muut vanhat jalkineet, joita en käytä enää. Muutamia toki säästin, kun ihan kaikesta en tietenkään voinut luopua. Tänään rahtasin pari säkillistä kenkiä kierrätyslaatikkoon ja samalla reissulla hain Postin automaatista lajitteluastian, jonka tilasin alkuviikosta. Saadaan metallit, lasit ja pahvit pois keittiön tasolta notkumasta.

Lajitteluastian koko vaatii lisäjärjestelyä, jos sijoitamme laatikon eteiseen. Täytyy tyhjätä yksi lipasto kokonaan, jotta sitä voi siirtää. 😀 Lisäksi mun tarvii vielä vähän käydä vaatteita läpi omasta kaapista. Tekemistä siis riittää! Tuleepahan tehtyä nämä asiat nyt, kun on kelejä ettei vauvan kanssa viitsi ulos.

Vaatekaapin sisältö mua masentaa, eikä siksi etteikö siellä olisi kivoja vaatteita vaan siksi, kun en mahdu niihin nyt. Eikä niistä monikaan ole käytännöllisiä imetystä ajatellen. Makuutan siis nyt vaatteita ihan turhaan kaapissani odottamassa parempia päiviä, jotka joskus toivottavasti vielä tulevat. Eihän sitä tiedä, jos imetyksen lopettaminen ei taikaiskusta saakaan minua laihtumaan. Haluan silti luottaa siihen, että laihdun tuolloin, koska imetys itsessään ei minua ainakaan laihduta. Ja mitähän ihmettä puen päälleni kesällä. 😀 Kääk!

Jos vaatekaappia ei siis ajatella, tulee näistä järjestelytalkoista tosi hyvä mieli. Ihana saada paikkoja kuntoon pitkästä aikaa ihan kunnolla. Tällaista siivoilua ja järjestelyä ei nimittäin kesäaikaan ainakaan ehdi harrastaa.

🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.