Hae
Mari Hietala

Rauhallista vapun viettoa

Huomenta! Tänään täytyi turvautua herätyskelloon, koska lomalla ollessa meidän heräämisaika alkoi valua huolestuttavasti kohti kymmentä eikä se ollut ollenkaan hauskaa. On paljon hauskempaa herätä joskus 7-8, viimeistään kahdeksalta. Siten ehtii tehdä paljon enemmän ja mennä käymään jossain, jos on asioita hoidettavana. Esimerkiksi Turun keskustaan ei olisi mitään järkeä yrittää mennä lauantaisin puolilta päivin, mutta vielä yhdeksältä aamulla se on ihan siedettävää.
Noh, tänään ei ole lauantai emmekä me ole menossa Turun keskustaan, vaan ajattelimme lähteä valokuvaamaan sammakoita Savojärven kierrokselle. Siellä on kuulemma joku puro, jossa sammakot tykkäävät kutea ja minä olen vähän liian innoissani tästä asiasta. Siis sammakoista ja sammakonkudusta. Send help!?

Ei tosiaan tullut juhlittua vappua sen enempää. Raskaan työpäivän jälkeen menimme syömään Raision keskustaan ja kävelimme kotiin jäätelökaupan kautta. Aino vadelmasuklaa.. jos ette ole maistaneet, suosittelen erittäin lämpimästi!
Nyt täytyy mennä syömään aamupalaa, jotta päästään lähtemään meidän vappubrunssille sammakkomehtään. Päivän etenemistä voi seurailla tarkemmin instan puolella stoorista ?
PS. Teitä lukijoita on yhtäkkiä tupsahtanut ihan hillitön määrä sinne langoille! Ehkä joku esittelypostaus olisi paikallaan meikäläiseltä? ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.