Hae
Mari Hietala

Joulukuu on paras!

Jee joulukuu! Kuinka moni muu on samaa mieltä? Minusta marraskuu on vuoden vaikein kuukausi. Silloin alkaa pimeys iskeä tosissaan päälle, mutta ei periaatteessa ole mitään jännää odotettavaa tai mitään muutakaan hauskaa. On vain marraskuu, eikä mitään muuta. Joulukuu sitten onkin ihan eri. Minulla on synttärit, monella muulla on synttärit, joulukalentereista saa alkaa avata luukkuja, sitten tulee joulu, saa syödä yllin kyllin ja päivä alkaa taas pidentyä. Kohti kesää taas, vaikka vielä onkin edessä monen monta talvista kuukautta.

Kuten jo aiemmin mainitsin, mun tän vuoden joulukalenteri on lankajoulukalenteri. Wool Me Once Fibersin ja Pynjan Bertie’s Bott -kalenteri. Se sisältää mm. minivyyhtejä sekä neulomiseen liittyvää muuta kamaa. Kaksi ensimmäistä luukkua on nyt avattu ja olen saanut kaksi uutta lankavyyhtiä sekä ohjeeksi neuloa molempina päivinä sukan resorit. Eilinen on jo suoritettu, mutta tämän päiväinen on kovasti kesken, kun on ollut kaikkea muutakin.

 

Kävin töiden jälkeen lankakaupassa Turun keskustassa, sitten tulin kotiin puuhastelemaan ja kun Tahkis tuli töistä, lähdimme kävellen käymään Kupittaan Cittarissa. Nyt toinen meistä tekee ruokaa ja minä hoen vähän väliä kuinka mulla on ihan jäätävä nälkä.

Nälkä taas johtuu siitä, että päätin marraskuun alussa lopettaa suklaalla herkuttelun arkisin kotona. Meni 4 viikkoa ennen kuin keho alkoi taas toimia ja tuli nälkä, mutta nyt se tosiaan toimii ja näläntunne on olemassa. Se on mahtavaa!

Nyt taidan siirtyä neulomaan 12 jäljellä olevaa resorikierrosta, jos ehtisi neuloa muutamia muitakin töitä vielä tänään hieman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.