Hae
Mari Hietala

Ah, ihana loma takana

Tuntuu hassulta puhua lomasta, kun enhän minä periaatteessa missään lomalla ole ollut, mutta poissa kotoa kuitenkin. Lomalla kotoa, kun taas mies oli lomalla töistä viime viikon. Olimme reissussa Keski-Suomen suunnalla.

Aloitimme retken tietysti ensin Raumalta, josta maanantaina ajelimme Kivijärvelle. Olimme ensin ajatelleet pysähtyvämme Parkanossa, mutta ajoimmekin Virroille asti, kun lapsi heräsi juuri Parkanon kohdalla päiväunilta. Söimme ja jatkoimme matkaa, tällä kertaa pääsimme Karstulaan asti ilman kovin suurta messua. Sitten ei enää olisi yhtään huvittanut istua turvakaukalossa. Viimeinen puoli tuntia siis oli yhtä huutoa, muuten kaikki sujui tosi hyvin. 4,5 tunnin matka on siis kahdeksan kuukauden ikäiselle vauvalle vielä pitkä, mutta sujui kyllä tosi paljon paremmin kuin jouluna vastaava matka.

Kivijärveltä ajelimme tiistaina retkelle Pyhä-Häkin kansallispuistoon ja keskiviikkona hengasimme ihan vaan Kivijärvellä. Torstaina ajeltiin ensin Jyväskylään Viherlandiaan ja sieltä illaksi Tampereelle. Oli ihanaa nukkua kunnon sängyssä hotellissa! Perjantaina kiertelimme ympäri Tamperetta, kåvimme Ideaparkissa ja sitten takaisin Turkuun. Lauantaina ei tehty mitään. 😀

Ihan mukava olla taas kotona, mutta oli se kyllä mukavaa olla reissussakin, kun tässä on tätä kotona hengailua jo tullut harrastettua aika paljon. Se on loma aina, kun minä pääsen käymään jossain. 😀

loma

Nämä kuvat ovat eiliseltä, kun kävimme Turun keskustassa päivällä syömässä porukalla. Meidän lomareissulta kuvia löytyy mun instatililtä ja kyllä minä siitä Pyhä-Häkin retkestä teen vielä ihan oman postauksen, kun kerkeän. Vauva pitää nykyään todella kiireisenä, koska liikkuu ja sitten on tuo äitienpäiväsukkien yhteisneulontakin. Ei ole ehtinyt edes Outlanderia katsomaan hetkeen!

Seuraava loma meillä on sitten, kun mulla loppuu vanhempainvapaa eli toukokuun puolivälissä. Sitten minäkin olen ihan oikealla lomalla, koska aion pitää vuosilomaa siihen perään 3 viikkoa. Kovasti pitäisi suunnitella mihin kaikkialle silloin lähdetään.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.