Hae
Mari Hietala

Melkein neljät uudet kengät kuukaudessa

* postaus sisältää mainoslinkkejä
Olen tainnut kuukauden sisään elää jokaisen naisen unelmaelämää, olen nimittäin ostanut kasapäin uusia kenkiä! Mun pitäisi hankkia myös uusi laukku ja korvata vanhat huivit laadukkaammilla, mutta ne jääköön johonkin seuraavaan kertaan. Tämä talvi on pyhitetty kengille, joilla pysyy pystyssä.
Kun kuukausi sitten kaaduin ja sain aivotärähdyksen, oli parempien talvikenkien hankinta aika selkeää. Ensin hankin kitkapohjaiset Icebugit (nämä), jotka ovat täydelliset lumisille kaduille. Jääkelejä silmällä pitäen ostin Salomonin piikkikengät (nämä), koska en vain luota enää pystyssä pysymiseen. Aika moni lenkki viime viikoilta olisi jäänyt tekemättä ilman noita Salomoneja. Jaloilla meni hetki tottua niiden tietynlaiseen kovuuteen, mutta se ei vauhtia hidastanut.

Uusin talvikenkähankintani ovat näissä kuvissa näkyvät harmaat Palladiumit. Ihastuin niihin joulun aikoihin, mutta jäin miettimään vielä viitsinkö ostaa -20 % alennuksella. Kävi se perinteinen: kun olisin ollut valmis ne ostamaan, niitä ei enää ollut minun koossa. Netistä metsästäminen ei ollut helppoa, mutta löysin yhden parin omaa kokoani Defshopista (täällä kaikki heidän Palladiumit ja täällä Stadiumin).

Olen edelleen tosi ihastunut tähän viimeisimpään hankintaani. Ne ovat ihanan harmaat! Olen halunnut harmaat kengät jo monta vuotta, mutta vasta nyt sain aikaiseksi. Vähän liukkaat ne ovat kitkojen ja piikkien jälkeen, mutta sehän on ihan normaalia näissä meidän sääolosuhteissa.

Melkein neljännetkin kengät ostin kuukauden sisään, kun tilasin Flatteredilta yhdet korkkarit ajatuksena laittaa ne Urheilugaalaan. Koko 35 kuitenkin tippui jalasta, joten ei auttanut kuin palauttaa. Ne olivat niin kauniit, että olisin halunnut pitää ne, mutta joku järjen ääni tässä asunnossa komensi palauttamaan. Nyt mua vieläkin vähän hiertää tämä, koska tajusin vihdoin miksi naiset ovat aina ihan hulluna kauniiden kenkien perään.
Mitkä sun luottotalvikengät on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.