Hae
Mari Hietala

MITÄ MIELESSÄ NYT

Kun blogissa hiljenee, in real life vauhti kovenee. Näin se menee. Tällä viikolla on ollut kaikenlaista.
Allergiaoireet ovat helpottaneet, kun siirrettiin meidän uudet viherkasvit asunnon pimeinpään ja kauimmaiseen huoneeseen, olen käyttänyt kosmetiikkaa hyvin vähän, lopettanut kaurapuuron syömisen ja harkinnut vakavasti ilmankostuttimen hankkimista. Jotain uutta on silti ilmaantunut tilalle, nimittäin ihmeellinen aamuihottuma (käteen ilmestyy ihottuman näköinen asia, joka katoaa onneksi vähitellen) oikeaan käteen ja muutenkin sormiani on poltellut kivasti. Tästä kaikesta inspiroituneena kirmasimme tiistai-iltana kaupoille, ostamaan puuvillakäsineitä ja oho hupsis uuden puhelimen!

Uusi puhelin on Huawei Nova 3 (mainoslinkki). Olin puhelinshoppailijana uskollinen omalle tyylilleni eli kävelin kauppaan hiplaamaan puhelimia ja sitten päätin, minkä ostan. Ensimmäistä kertaa ikinä tärkein kriteeri puhelimelle oli sen kamera. Selkeästi instagramharrastus mennyt sen verran pitkälle, että kuvalaadulla on jopa väliä.
Vaihto iphonesta androidiin oli loppujen lopuksi helpotus. Vajaan vuoden vanha puhelin oli jo aloittanut ne iphonelle ominaiset ”hyi kylmä, nyt sammun” -venkoilut ja kuvalaadun lisäksi eniten odotankin uudelta leikkikalulta pakkaskestoa, jos meille tänne enää mitään pakkasia edes ikinä tulee.

En vielä ole keksinyt miksi mun iho kenkkuilee aamuisin, kun pitäisi suihkuun mennä, mutta olen aika varma mun sormia kuumottelevan lähinnä siksi, että ihoni taitaa olla superkuiva. On tullut läträiltyä eri saippuoilla ja vähän ehkä turhan kuivattavilla sellaisilla. Tilannetta ei paranna alhainen ferritiiniarvo eikä d-vitamiinin puutos, mutta täytyykin nyt alkaa syödä taas rautaakin vähän aktiivisemmin.
Aika monta tän hetken oiretta viittaa rautaan, vaikken olekaan halunnut uskoa niitä siitä johtuvaksi. Kai se on pakko, kun korvissa soi ja päässä heittää välillä.

Ammatillisia asioita on tullut myös kaiken tämän keskellä mietittyä, sillä alkaa olla virtaa tehdä elämälle taas jotain ihan kuin tänä vuonna ei muutoksia olisi jo tarpeeksi ollut. Olenkin eilen viimeksi ilahduttanut asiakkaita, työkavereita ja kuskeja erittäin hyvillä jutuillani. Kaikista suurimpana päässäni on pyörinyt idea realitysarjasta, joka keskittyisi meidän ajojärjestelyyn ja päähenkilönä olisi yksi ajojärjestelijä. Katsoisitteko sellaista sarjaa? Minä katsoisin, vaikka näen sitä arkea joka päivä.

Pian on viikonloppukin. Huomenna aion käydä näyttäytymässä I Love Me -messuilla ? En ole tehnyt minkäänlaista suunnitelmaa kuinka haluan messuilla pujotella, sillä luotan siihen, että siellä on pelkästään kiinnostavia asioita.
Hauskaa torstaita! Minä suuntaan allergiatesteihin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.