Hae
Mari Hietala

Liigakarsinta: TPS–KPV 24.10.2019

ONNEA TPS! Seinäjoelta kuului loistavia uutisia, kun TPS voitti KPV:n toisessa liigakarsinnassa tänä iltana. Turussa pelataan ensi kaudella Veikkausliigaa taas kahden eri seuran toimesta ja se on kyllä tosi kiva juttu.

Minä en tällä kertaa lähtenyt vieraspeliin kuvaamaan karsintaa, kun on ollut vähän muuta ruuhkaa elämässä. Torstaina kävin liigakarsinnan ensimmäisen osan kuvaamassa Veritaksella ja ajattelin nyt vielä sen matsin kuvat julkaista, vaikka eivät nyt enää niin uusia olekaan.

Mulla ei henkilökohtaisesti ollut torstaina kovin hyvä päivä ja kun astelin kentän suuntaan stadionin sisuksista, tuli mua vastaan Tinke KPV:n univormu niskassa ja mä olin silmät teelautasen kokoisena notta sääkin oot täällä! Tinke ihmetteli että missäs muuallakaan ja mä olin edelleen vaan ihan puulla päähän lyöty. Olin koko viikon keskittynyt ihan kaikkeen muuhun paitsi liigakarsintoihin enkä ollut ajatellut jalkapalloa tuon taivaallista. En ollut varautunut yhtään törmäämään tuttuihin, mutta tuli kyllä hyvä mieli tuosta kohtaamisesta.
Ensimmäinen osa liigakarsinnasta loppui tasapelilukemissa, joten ratkaisu jäi tälle illalle. TPS oli selkeästi maalintekotuulella ja hyvä niin. Kiitos TPS! Nakit ja muusi! ?
TPS–KPV 0–0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.