Hae
Mari Hietala

Suunnitelmien muutos

Sen kerran, kun uhoan meneväni kuvaamaan Interin peliä, hoitaa suuremmat voimat tilanteen sellaiseksi, etten todellakaan voi olla menossa. Eilen kesken Stocka-kierroksen alkoi mahaan sattua ja olo muuttui niin huonoksi, että halusin äkkiä kotiin. Hullut päivät sekoitti ilmeisesti mahani ihan täysin ja kärsin siitä pitkälle iltapäivään. Lopulta nappasin maitohappobakteeria ja sain vichyä nesteytykseen, jolloin tilanne alkoi rauhoittua. Huono olo mulla on vieläkin vähän, enkä oikein ole keksinyt mistä koko homma oikeasti alkoi. Söinkö aamulla jotain sellaista vai oliko tämä joku mahataudin yritys?

Tänään oli alunperin tarkoitus mennä ulkoilemaan moneksi tunniksi, mutta taidetaankin ottaa ihan rauhallisesti. Ulkona sitä paitsi sataa juuri nyt lunta, höhö! Hauskaa sunnuntaipäivän viettoa sulle, toivottavasti olet pysynyt terveenä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.