Hae
Mari Hietala

Pari vinkkiä, joilla kuka tahansa voi selättää flunssan nopeammin

postaus sisältää mainoslinkkejä, merkitty *-merkillä
Kuvittelin viikko sitten selviäväni joulukuun alusta ilman flunssaa, mutta mitä vielä, sieltähän se sitten iski tiistaina. Se perinteinen kaava: kurkkukipu, nenätukko ja silmät kipeänä näyttöjen tuijottamisesta. Lähettelin torstaina ja eilen selfieitä ystäville siinä toivossa, että he toteaisivat minun näyttävän ihan terveeltä ja voisin uskotella myös itselleni olevani ihan hyvässä kunnossa. Yhden paluuviestin sainkin mallia kuinka voit näyttää kipeänä noin hyvältä, johon vastasin salaisuuden olevan erittäin hyvä uusi primer, jota käytän ja se, kun syön marjoja joka päivä. Tänään en näytä ihan yhtä hehkeältä, sillä silmäni alkoivat eilen kiukutella tosissaan ja ovat nyt vielä turvoksissa kuivuuden takia.

Kun totta puhutaan, olen miettinyt tässä sairastaessa syitä sille, miksi en ole tämän kipeämpi. Minulle ei noussut ollenkaan kunnon kuume ja kurkun ollessa kipeä, olin ihan pirteänä töissä. Seuraavana päivänä, kun nenä alkoi olla vähän tukossa, olin edelleen lähes pirteä. Kolmantena päivänä aloin saada kommentteja, että Mari sä näytät vähän kipeältä, mutta edelleen mieleltäni olin ihan ok. Tiedättekö, missään vaiheessa ei tullut sellaista kaatoväsymystä, että hei nyt sohva ja vähän äkkiä.
Luulen perimmäisen syyn olevan hyvä peruskunto. Kun on pitänyt fyysisestä kunnostaan huolta koko ajan arjessa lenkkeilemällä, möyrimällä metsissä, patikoimalla ja tekemällä lihaskuntotreeniä, ei flunssakaan tunnu niin pahalta? En siis tiedä onko tämä totta, mutta voisi olla yksi syy pirteyteen. Toinen veikkaus on se, että olen ehkä vihdoin saanut mun d-vitamiinitasot nousemaan. Kolmas veikkaus, että nämä molemmat yhdessä vaikuttavat. Muut jutut, joilla voi mielestäni vaikuttaa flunssan nopeaan paranemiseen:
1. Syö marjoja joka päivä. Marjoissa on paljon eri vitamiineja ja kuitua, jotka tekevät hyvää. Kannattaa etsiä oma tapa nauttia marjoja päivittäin. Meillä se kuuluu jokaiseen aamuun. Laitamme iltaisin marjat kippoihin pakastimesta ja yöksi jääkaappiin. Aamulla ovat syöntikelpoisia. Omaan mixiin kuuluu tällä hetkellä pari mansikkaa, vattuja, mustikoita, mustaherukoita ja tyrnejä.
2. Syö inkivääriä flunssan iskiessä. Tai jo silloin, kun se iskee johonkin läheiseen. Ostin joku aika sitten Foodinin kristallisoitua inkivääriä (*tämä) ja se sattui ihan hyvään saumaan, kun alettiin syömään niitä joka päivä juuri viime viikolla. Yksi inkivääri illassa, toimii. Aion jatkaa nappailua, kunnes olen kunnolla parantunut.
Holika Holikan Balacing Primer ei ehkä pelasta flunssalta, mutta se saa näyttämään paremmalta. Sitä käyttäessä tulee aina fiilis ”tältäkö tuntuu käyttää hyvää kosmetiikkaa”. Tuo tuote on ihan super, suosittelen! Omani ostin *täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.