Hae
Mari Hietala

U21 EM-karsinta: Suomi – Malta 10.10.2019

Kävin torstaina Veritaksella treenailemassa jalkapallon valokuvausta, kun Pikkuhuuhkajat pelasivat EM-karsintaottelun Maltaa vastaan. Olosuhteet olivat loistavat ja olin kehittynyt: pystyn nykyään sekä puhumaan Tammisen kanssa että valokuvaamaan samaan aikaan. Joskus aiemmin se oli hieman haasteellista, mutta nyt osasin painaa nappulaa samaan aikaan kuin höpöttelin niitä näitä. Seuraavaksi ajattelin opetella vielä tarkentamaan siinä puhuessa ja kuvatessa, koska niin saisi paljon enemmän julkaisukelpoisia kuvia.

Tauolla kävin pressissä heittämässä yhden sämpylän kitusiini, olivat sinne jostain eksyneet lopulta. Ennen peliä ei pahemmin näkynyt muuta kuin Håkansin Digestivet, vaikka kyllä niitäkin nälkäänsä syö ennemmin kuin turpaansa ottaa.
Matsissa turpaansa otti vastustaja, eikä siinä varmaan olisi edes ne Digestivet pahemmin lämmittäneet mieltä. Pikkuhuuhkajien peliä oli ihana kuvata ja minusta Juha Malinen todella on @jumalin, jos hänen jalkapallomaailmassaan hyökkääminen ei lopu, vaikka kuinka oltaisiin jo voitolla. Sitä sellaista ennen aikaista väsymistä näkee aivan liikaa sekä Veikkausliigassa että kaikessa muussakin suomalaisessa jalkapallossa, eikä se nyt vain ole mistään kotoisin. Jos pelaajia itseään ei huvita voittolukemissa enää yrittää, tekisivät sen edes viihteen takia, sillä sellainen laiska läpsyttely nyt vaan ei kiinnosta ketään. Onneksi siis Pikkuhuuhkajat tehtailivat maaleja sen minkä kerkesivät ja säilyttivät matsin kiinnostavuuden näin, vaikka olivatkin koko ajan voitolla.

Kuvaaminen oli kyllä tosi kivaa taas iltavalaistuksessa. Ei paljon tarvitse olla muuttamassa kameran asetuksia koko ajan vaan voi keskittyä enemmän siihen tarkentamiseen ja kuvaamisessa muuten onnistumiseen. Toivottavasti tiistaina on yhtä kivaa!

Suomi – Malta 4 – 0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.