Hae
Mari Hietala

Tänään alkaa seikkailu

Meillä alkoi vihdoin loma. Mun on jotenkin tosi vaikea aina päättää milloin haluaisin pitää talviloman, mutta nyt jo toista vuotta putkeen se sijoittuu helmikuun ensimmäiselle viikolle. Viime vuonna oltiin Vimpelissä ja tänään lähdemme seikkailulle Kihniöön. Kohteemme ovat siis tosi eksoottisia, eikö vain? Tämä on seikkailu siksi, että en mene vannomaan autostani sen kestävän kolme tuntia suuntaansa (koska aiemmin huollossa mainittiin toisesta takalaakerista) ja vaikka se kestäisikin, meistä ei tiedä kestetäänkö me. Autostani on siis jo ostettaessa ollut rikki se perinteinen, mikä tyypillisesti aina tämän sortin pösöistä, lämpöläppä. Se on muovinen osa ja voitte ehkä kuvitella kuinka sellainen napsahtaa rikki Suomen sääolosuhteissa. Se jää johonkin tiettyyn asentoon, joka yleensä tarkoittaa sitä, että kuskin tai apukuskin puolelle puhaltaa pelkkää jäistä kylmää ilmaa. Sehän ei kesällä paljon haittaa paitsi sitä toista puolta, jolle tulee kuuma ilma. Näin talvella se onkin hieman konstikkaampi juttu, etenkin kun pitäisi tarjeta kolme tuntia autossa, joka ei sisältä lämpene. Kuulostaa omaankin korvaan hullun touhulta, mutta tämä on ainoa auto, joka meillä on. Niin ja jos joku miettii miksi en ole korjannut tätä vikaa, se johtuu vain siitä, että se lysti maksaa 800 euroa eikä mikään takaa, että se läppä pysyisi silti kunnossa, kun edelleen se osa on muovia.

Noh, joka tapauksessa, tänään lähdemme koittamaan mihin asti pääsemme. Toivottavasti perille tietysti. Siellä meitä odottaa mökki ja pari kansallispuistoa sen lähistöllä. En tarkalleen tiedä, mitä kaikkea aiomme tehdä, mutta olen sitä mieltä, ettei lomalla aina niin tarvi ollakaan ohjelmaa.

urheilurintsikat

SEIKKAILU VAATI SHOPPAILUA

Eilen kävimme etsimässä Skanssista talvivarusteita, mutta emme löytäneet. Sen sijaan ostin H&M:stä kivan värisen urheilutopin vanhojen tilalle, jotka olen käyttänyt jo lähes loppuun. Mulla on ollut vuosia käytössä yhdet Ginasta aikoinaan hankitut vastaavat topit, jotka alkavat olla parhaat päivänsä nähneet. En käytä tällaisia tietenkään missään lenkkeillessä vaan tykkään näistä kotioloissa. Ovat mukavampia päällä kuin tavalliset rintsikat.

peiliselfie

Ennen pakkaamista. Vaatteet siellä täällä..

laskiaispulla

hneturpaita

Kauppakeskuskiertelyn jälkeen syötiin kotona mehevät laskiaispullat ja pakattiin. Sain kaiken muun kasaan paitsi neulehommat, tekniikan ja kosmetiikat. Täytyy siis pakata nekin vielä ja sitten ollaankin valmiita lähtöön. Seikkailu odottaa! Toivottakaa onnea, että pääsemme perille asti! Instasta voi seurata kuinka käy…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.