Hae
Mari Hietala

Vuoden 2021 tavoitteet ja unelmat

Uuden vuoden alettua on mukava asettaa edes muutamia tavoitteita. Koen, että ilman tavoitteita ei saa mitään aikaiseksi vaan ääneen lausuttu tavoite tekee asioista todellisia. Eivät valu päivät toistensa jälkeen sormien välistä ja huku arjen keskelle. Viime vuonna yksi tavoitteistani oli nähdä ystäviä enemmän ja aloitinkin tammikuussa hyvällä vireellä tämän, mutta sitten alkoi korona. Se asia jäi siihen ja tällä hetkellä onkin tosi ikävä kaikkia ketä en ole nähnyt kohta varmaan vuoteen.

Myös matkustaminen oli listallani, mutta sekin jäi koronan myötä. Kotimaassa sentään matkailtiin pari kertaa, Kuusamossa ja Vimpelissä.

2021

Tänä vuonna koen kaipaavani hillitympiä, helposti saavutettavia tavoitteita.

LIIKUNTA: Vuoden alkuun osui juoksukoulun etävalmennus, joten ehdottomasti tavoitteeni on tänä vuonna vihdoin oppia juoksemaan. Että voisin vaan oikeasti lähteä juoksulenkille. Samalla liikunnan määrää pitäisi lisätä, sillä ollaan jotenkin tultu laiskemmiksi syksystä alkaen. Lihaskuntotreeni loistaa poissaolollaan tällä hetkellä, joten sekin pitäisi saada takaisin päiväjärjestykseen.

RETKEILY: Metsäretkille pitää päästä tasaisin väliajoin. Varsinais-Suomessa on onneksi vielä jäljellä paikkoja, joissa emme ole käyneet ja lomilla tietysti päästään kauemmaksi. En tälle vuodelle aseta tavoitteeksi nukkua laavussa, mutta telttaretkelle haluan. Vaelluskin houkuttaa, mutta täytyy katsoa sitä myöhemmin.

KOTI: Olisi ihanaa löytää omakotitalo maalta.

MATKUSTUS: Jos korona väistyy ja matkustaminen olisi mahdollista tänä vuonna, ehkä haluaisin johonkin. En tiedä uskallanko lentää, mutta haluaisin.

IHMISSUHTEET: Haluan ehdottomasti kaikkien niiden kanssa kahville, ketä en ole nähnyt vuoteen.

RAHA: Ihan ensimmäinen tavoite on vihdoin avata kaupankäyntipalvelu verkkopankissa, jotta pääsisin shoppailemaan osakkeita. Rahastosäästäminen minulla on sentään jo hallussa, mutta osakepuoli täytyy vielä valloittaa.

2021

Mitään tätä suurempia asioita en viitsi lähteä listaamaan, vaikka mietinkin pitäisikö listalla olla myös työ ja laihdutus. Tällä hetkellä minun uratavoitteissani on vain se, että haluan pitää tämän, mitä mulla just nyt on. Laihdutus sitten taas – kokeiluni olla syömättä sokeria arkisin jatkuu edelleen. Katsotaan, mitä se tuo tullessaan pidemmällä aikavälillä.

Näillä tavoitteilla aion lähteä vuoteen 2021. Ootko sä asettanut tavoitteita itsellesi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.