Hae
Mari Hietala

Ensinmäinen lauantai uudessa kodissa

Huomenta! Tänään herätyskellon suloinen sointi tunkeutui tietoisuuteeni 6:30 eikä auttanut kuin kerran torkuttaa. Sitten ylös, sillä olen luvannut mennä kampaajalle heti ysiltä aamulla! Jännittää jotenkin samalla tavalla kuin hammaslääkärikäynti, koska edelliskerralla käydessäni sain valtavasti kehuja kuinka hiukseni eivät koskaan ole olleet näin hyvässä kunnossa eikä niitä edes lähtenyt paljon, kiitos oikeiden tuotteiden ja Curly Girl -metodin. Nyt kun olen käyttänyt tuotteita, jotka eivät metodiin sovi, olen saanut huomata, etteivät ne kyllä sovi hiuksillenikaan. Päänahka on ihan kamalassa kunnossa ja hiukset ohentuneet.
Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet aikamoista rallia ja olin eilen niin onnellinen, kun oli perjantai. Vihdoinkin. Käytiin kauppakierroksella ostamassa vähän taas kaikenlaista, mitä meiltä puuttui (aterinlaatikko ja vatupassi), uusi ripsari minulle ja ruokaa. Halusin uuden ripsarin, koska mun silmiä on vaivannut tässä hetken jokin, mikä kovasti voisi liittyä ripsiväriin. Ainakin haluan kokeilla vaikuttaako kemikaalien vaihto mitään. Olen kerran saanut jonkun tulehduksen ripsiväristä sekä ripsiliimasta, joten olen tainnut herkistää silmäni ikuisesti.
Piispanristin Tokmanni oli aarreaitta essencen suhteen, kun löysin myös tuon uuden aika veikeän huulipunan, jossa on hilettä. Se oli aiemmin loppu Raision molemmista Tokmanneista, joissa kävin joku viikko sitten, mutta nyt sattumalta löytyi kuitenkin.
Nyt taidan painella suihkuun ja reilun tunnin päästä lähden kohti keskustaa. En vielä tiedä mitä kaikkea muuta teen tänään, vähän nimittäin kiinnostaisi käydä Stockalla tai jossain haahuilemassa, mutta en keksi mitä tarvitsen yhtään mistään. Kotona aion purkaa vaatteitani pahvilaatikoista, jotta saisi jossain vaiheessa makuuhuoneenkin sisustettua kunnolla.
Huisin hauskaa lauantaita sulle! Muista ulkoilla! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.