Hae
Mari Hietala

PÄÄTÄ, ETTÄ TÄSTÄ TULEE HYVÄ PÄIVÄ

Oi ihanaa, taas maanantai!
Kuinka voit? Nukuitko hyvin?
Itselleni sunnuntain ja maanantain väliset yöt ovat usein todella tuskaisia, mikä heijastuu maanantaihin joka kerta. Olen väsyneenä hirviö eikä minun kuuluisi sellaisena mennä töihin ollenkaan. Yleensä ihmishirviönä keskitän kaiken energiani palvelemaan asiakkaita hyvin, mutta muuten sitten olenkin mielelläni omissa oloissani ja puhumatta kellekään. Olen hirveän herkkä kaikille tunteille ja tunnelmille, enkä kestä väsymystä yhtään.
neule H&M – farkut Gina Tricot – kengät New Balance
Jos haluaa hyvän päivän, täytyy taustalla olla hyvin nukutut yöunet. Se ei silti vielä itsessään aina riitä vaan jos haluaa olla kovin lennokas ja säteillä ympärilleen, kannattaa jo silmät aukaistessaan ajatella päivästä tulevan tosi hyvä. Sillä on eniten merkitystä miten ajattelee.
Tietysti universumi aina tuo jekkuja eteen, etenkin niinä tosi hyvinä päivinä, mutta ei saa lannistua. Pienet epäonnistumiset kannattaa unohtaa nopeasti ja sitten vaan tukka putkella eteenpäin. Niin ne mummotkin lumessa etenevät, siinä ei auta risut eikä männynkävyt.

Ei muuta ku inspiraatiorikasta maanantaita! Antakaa maanantaille mahdollisuus, ikinä ei voi tietää mitä tapahtuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.