Hae
Mari Hietala

Rauhallinen isänpäivä

Meillä on tänään rauhallinen isänpäivä, sillä me ollaan sairastettu enemmän ja vähemmän mahatautia kukin vuorollaan koko viikon. Kaikki alkoi viikko sitten, kun lapsi oksenti sänkyyn seitsemältä aamulla. Minun tuli silloin jo hieman etova olo, mutta maanantaiaamuna kaikki oli ihan hyvin ja lähdin töihin. Lapsihan oli toki jo elämänsä kunnossa ollut sunnuntaipäivästä lähtien.

Pakenin töistä lopulta kesken päivän kotiin maanantaina, tiistaina oksentelin ja vielä perjantainakin mulla oli tosi outo maha. Siis kipeä tavallaan, mutta ei kuitenkaan enää sellainen kuin mahataudissa. Olin syönyt tosi vähän koko ajan, joten siis se saattoi olla kipeä ihan nälästäkin. Tänään mulla on ekaa kertaa ihan normaali olo eikä tarvitse enää niin miettiä mitä söisi, kun kaikki menee. Isimies sairastui eilen, joten siksi meillä on ollut tosi rauhallinen isänpäivä. Ei kermakakkua eikä mitään.

rauhallinen isänpäivä

Aamulla käytiin heti ekana kaupassa, jonka jälkeen syötiin vähän jäätelöä ja sitten mentiin kahden tunnin päiväunille koko porukka. Nyt on edelleen ihan ihmeellinen väsy ja tokkura.

Ihan hyvin tämä päivä on näinkin mennyt, vaikkei olla päästy nauttimaan upeista keleistä nyt viikonloppuna. Lapsi on oppinut viikonlopun aikana kävelemään taas paljon paremmin ja pian varmaan unohtuu konttailu kokonaan. Kun tuli tämä konekin tässä taas avattua, sain vihdoin tilattua parit kuvat, jotka päiväkodissa otettiin joku viikko sitten. Vähän useammin olisi kiva postailla, mutta siis tällä viikolla ei ollut voimia aiemmin ja muutenkin tuo ikuinen aika on vaan niin kortilla. Olisi kerrottavaa raha-asioista esimerkiksi, aloitin nimittäin tarkan budjetoinnin.

Toivottavasti teillä on pysytty terveenä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *