Hae
Mari Hietala

Hyvinvoinnin aamupalaa ja alekoodi Jolielle

* postaus sisältää mainoslinkkejä
Huomenta! Minulla on taas vaihteeksi meneillään hidas aamu, mutta pääsin sentään jo koneelle asti. Tässä on syöty aamupalaa ja pohdittu smoothieita, kenkävalintoja ulos ja juteltu junakohtaamisista. Söin siis smoothieta keskiviikkona Helsingissä hyvinvoinnin aamupalalla ja nyt mietin pitäisikö tehdä kotonakin sellaisia välillä. Lopulta kuitenkin muistin miten hyvältä palottu banaani maistuu jogurtin kanssa ja toisaalta smoothiemuodossa kuidut pilkkoutuvat, joten jälleen kerran ei-smoothie voitti. Taidan siis jatkossakin syödä ruokani vain kiinteässä muodossa.

Hyvinvoinnin aamupalaa meille olivat järjestemässä ihanat Jutta ja Mikaela. En ollut heitäkään ehtinyt vielä koskaan näkemään livenä, kun vähän harvemmin on tullut käytyä Helsingissä missään tapahtumissa. Nyt kuitenkin päätin lähteä kerrankin ja päivä oli kyllä ihana! Peppiina Meronen piti meille luennon hyvinvoinnista ja olenkin nyt kotona hokenut rohkeus on lihas niin paljon, että kanssa-asujaa hieman jo hermostuttaa. Rohkeutta pitää siis harjoittaa, ei sitä muuten opi. Vähän niin kuin lihaksiakin. Päällimmäisenä mieleen jäi se, että omia unelmiaan kohti kannattaa pyrkiä, sillä muuten sitä vain toteuttaa elämää muiden tahdon mukaan eikä omansa. Sä oot tärkein. Tapahtuman jälkeen hengasin kylillä vielä Elinan kanssa ❤️ Aika pitkälti siis täydellinen päivä, vaikka Turkuun päin lähtiessä joutuikin odotella junaa pulujen piirittämänä hetken aikaa.

Tapahtumaan ilmoittautuessa en edes ajatellut, että saataisiin vanhat kunnon goodiebagit, mutta tietysti saatiin. Kassista paljastui ihanaa kosmetiikkaa Bybilta (täällä netissä), Patykalta (täällä) ja Alima Purelta (tämä huulipuna). Huulipunaa jo kerran testasinkin, mutta siitä ei ole nyt vielä kuvia missään.
Jos teillä on ollut ajatuksissa täydentää kosmetiikkavarastoja, kannattaa käyttää hyväkseen alennuskoodi JOLIEGOOD, kun shoppailee Jolien nettikaupassa. Koodilla saa 20 % alennuksen ja se on voimassa 24.3.2019 asti eikä se koske tuotemerkkejä May Lindstrom Skin, Kjaer Weis, Josh Rosebrook, Less is More, NUORI eikä Jolie boxeja, lahjakortteja tai span palveluita.
Nyt loput aamuteet huiviin, Salomonit jalkaan ja ulos! Hauskaa lauantaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.