Hae
Mari Hietala

Hukkasin vaaleahiuksisen identiteetin

Olen tänä keväänä puhunut hiuksista varmaan enemmän kuin koskaan, mutta Curly Girl metodi on ollut aika hauska käänne suomalaisten hiustenhoidossa. Vaikka en pidäkään omalla kohdallani ajatuksesta hamstrata uusia tuotteita pesuhuone täyteen yhden villityksen takia, on minusta hienoa kun vihdoin itsekin ymmärrän erilaisten hiuslaatujen vaativan omat tuotteensa. Kun pesen sulfaatittomalla, silikonittomalla ja alkoholittomalla shampoolla, eivät hiukseni rasvoitu enää samalla tavalla kuin vanhoilla aineilla. Olen oppinut myös kosteuttamaan latvoja eri tavalla ja se jos mikä on hyvä juttu tällaisten blondattujen suortuvien kanssa.
Nyt hiukseni eivät vain enää näytä blondeilta. Kävin torstaina kampaajalla ja pienen neuvottelun päätteeksi tuli sanottua, että mansikkaa vaan sinne ja nyt meikäläinen sitten kulkee pirtsakan punaisella tukalla. Väri haalistuu ajan saatossa ja alta paljastuvat blondit kohdat.
Olin hyvin järkyttynyt ennen kampaajalle menoa siitä kuinka paljon oma värini on yhtäkkiä tummunut. Minulla on luonnostaan vaalean ihmisen identiteetti enkä ennen kampaajalle menoa ollut vielä ehtinyt korjaamaan mielikuvaa itsestäni tummahiuksiseksi. Nyt sitä prosessia on lykätty vuodella eteenpäin, jes!

Eilen kävin ulkoiluttamassa uutta tukkaa Salossa jalkapallo-ottelussa, josta postaan huomenna. Tuli pitkästä aikaa ihan provosoitua kentän tapahtumista, joten katsotaan mitä saan kursittua kasaan siitä tekstiksi.
Tänään ohjelmassa taitaa olla kivaa kotipuuhastelua, kun loma uhkaavasti lähestyy ja minulla on pari siivousprojektia kesken. Suurin niistä on meidän tietokonehuone, jossa vaatteeni ovat ja niitä täytyisi hieman järjestellä. Vaatteiden lisäksi täytyy keksiä kirjoille säilytyspaikka, kun ne ovat vuoden verran olleet kasassa seinän vierustalla.

Aloitin vaatejärjestelyä jo viikko sitten ja laitoin kesävaatteet rullalle, kun en muuta keksinyt. Nyt ne mahtuvat paremmin laatikoihin ja rullalla ollessaan vähentävät sotkun syntymisen mahdollisuutta.
Nyt taidan hörpätä aamuteetä ja sitten lähdetään hakemaan leipomosta leipää. Ihanaa lauantaita!

PS. Instassa on arvonta meneillään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.