Hae
Mari Hietala

Kevättä ilmassa: tekee mieli sisustaa

* postaus sisältää mainoslinkkejä, merkitty *-merkillä
Vaihdoimme viimein sunnuntaina ensimmäiselle viherkasvisatsille mullat ja jotenkin siinä samalla instan viherkasvitilejä selaillessa napsahti jotain päässä, enkä enää oikeastaan muusta sitten olekaan omissa instastoryissa höpöttänyt kuin sisustamisesta ja viherkasveista. Ajattelin kirjoittaa nyt postauksen aiheesta, jotta sisäinen sisustajani saisi rauhan. Olen sen verran mies, etten oikein jaksaisi jauhaa samasta asiasta viikkotolkulla vaan mielestäni elämässä kuuluu mennä eteenpäin. Tällä hetkellä silti sisustaminen ja viherkasvit tuntuvat oikein mielekkäältä aiheelta pyöritellä, eikö sinustakin?

1. Nähtiin Askossa eräs ihana hyllyhomma ja se jäi vaivaamaan sunnuntaina kovin pahasti.  Asiaa monelta eri kantilta mietittyäni olisin valmis ottamaan moisen hyllysysteemin meidän open concept kitchen and living room -asuntoon. Ei yhtään pöllömpi idea, kun viherkasvitilitkin instassa pursuavat kuvia *tällaisista hyllyköistä täynnä kasveja.
2. Eteiseen olemme tarvinneet muutosta lähtien jo jonkunlaisen kunnon kaappisysteemin, jotta saadaan erinäisiä tavaroita piiloon. Joku *tällainen senkki on haussa nyt siis sinne. Heti maanantai-iltana järjestelin niin, että nyt eteisessä on myös viherkasveja vähän enemmän ja ne sopivat siihen kyllä erittäin hyvin. Tykkään.
3. Keksin myös, että keittiöön mahtuisi johonkin kohtaan *pieni ritiläkori, johon saisi pieniä söpöjä kaktuksia vierekkäin. Ai että. En malta odottaa, että pääsen toteuttamaan tämän idean!
4. *Yöpöydät meiltä puuttuvat edelleen. Nekin olisi ihana hankkia ja laittaa paikoilleen, koska niiden päälle haluan molemmille omat lemon lime marantat.
5. Makuuhuoneeseen kaipaan myös jotain avointa hyllykköä, jonka alimmille tasoille saisi meidän kamerakamat ja päälle jonkun viherkasvi. Makkarissa olisi hyvä pitää joitakin viherkasveja, koska ne putsaavat kuitenkin ilmaa ja muutenkin tuovat viihtyisyyttä.
Näiden ajatusten lisäksi olen ehtinyt jo toteuttaa yhden idean: tilasin meille lypsyjakkaran, jotta sain peikonlehden nostettua lattialta jonkun asian päälle. Nyt sekin näyttää paremmalta, jos peikosta nyt niin voi edes sanoa, on se sen verran räjähtänyt tapaus. Mutta mites sulla, onko sisustusinto iskenyt kevään tullen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.