Hae
Mari Hietala

Me saatiin asunto!

Vaikka nykymaailman bloggailumalliin ei kuulu pahoittelut, pahoittelen silti kauhean pitkää postaustaukoa. Olisin halunnut jo aikoja sitten tulla kertomaan millainen joululahja saatiin! Enkä nyt tarkoita sitä, kun lapsi oli kuumeessa joulun vaan me saatiin asunto! Tai siis ainakin tieto siitä, että olisi nyt tyrkyllä yksi ensi vuonna valmistuva neliö. Koska kyse on asumisoikeusasunnosta, tarvitaan vielä kunnalta vihreää valoa siihen, että ollaan oikeutettuja asumisoikeusasuntoon.

En varmaan hetkeen ole mistään asuntojutuista puhunutkaan, kun päätettiin syksyllä haudata taloetsinnät kokonaan ja mennä jonottomaan asumisoikeusasuntoja. Käytiin katsomassa yhtä Raadelmassa, mutta sitten huomattiin haku toisaalle. Tuosta hausta meni noin kuukausi, että saatiin nyt varausvahvistus ja sen kimpussa ollaan sitten touhuttu jouluna, kun piti laittaa menemään kaikenlaista prosyyriä sekä maksaa varausmaksu.

Olen tietysti myös tuijottanut pohjapiirrustusta ja sisustanut jo koko kämpän melkein, vaikka siis asunnosta on tällä hetkellä ehkä paalutukset vasta tehty. On kamalan vaikea ymmärtää paljonko meillä on sitten tilaa, kun on pari huonetta enemmän. Sisustamisen lisäksi olen jo pohtinut voiko krookuksia lykätä multaan joulukuussa vai täytyykö mun odotella muutosta vielä vajaa vuosi ennen kuin voin sipulikasveja istutella pieneen pihaan. Voi sitä odotuksen määrää siis! 😀

Tästäkään en ole ehtinyt mitään kertoa, mutta mulla on nykyään kunnon takki! Ostin Joutsenen popupista kevytuntuvatakin ja haluaisin nyt pitää sitä koko ajan. Se on ihana. Maksoi 289 euroa.

On tosi epäuskoinen olo, että meillä tosiaan olisi asunto tiedossa ja voidaan muuttaa ensi vuonna. Paljon on tietysti tehtävää ennen sitä muuttoa, koska mulla on vielä monta raivauskohdetta tässä nykyasunnossa. Mitään turhaa roinaa en halua enää muuttaa mukanani. Lisäksi me saadaan tehdä valintoja pintojen suhteen esimerkiksi, joten ihan muina miehinä päästään käymään K-Raudassa ja jossain keittiöliikkeessä. 😀

JOULU KOTONA

Joulu meillä tosiaan meni ihan kotosalla, kun lapsella oli korkea kuume sekä perjantaina että lauantaina. Sunnuntain hän vaan kiukutteli ja maanantain myös. Maanantaina hän löi leukansa niin, että ikenistä tuli verta, joten eilen käytiin näyttämässä poikaa hammaslääkärille. En pääse yli alla olevasta kuvasta, joka Medisiinan käytävältä on napattu. Isä ja poika. ♥

Nyt minä ite sitten jatkan tuota joulusairastelua, kun mulle iski joku nenänielutauti. Kurkku oli kipeä eilisen ja tänään mulla on vaan ihmeellinen krapulainen olo. Välillä yskittää ja välillä nenä on ihan tukossa. Kuumetta ei ole, mutta olo on välillä ihan jäätävä. Harmittaa tosi paljon, koska haluaisin olla töissä. Mulla on tosi paljon kaikkea kivaa meneillään töissä, joten haluaisin vaan olla siellä. Oon jo aivan tarpeeks ollut saikulla marraskuusta lähtien. Täytyy toivoa ensi vuodelle rautaista vastustuskykyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *