Hae
Mari Hietala

Näistä tykkään nyt X 5

* postaus sisältää mainoslinkkejä
Mulla on nyt pari päivää ollut ihan huippuhyvä fiilis, sellainen keväisen riehakas. Jos elämä on ihmisen parasta aikaa, niin on kyllä kevätkin! Ah, rakastan! 

Kevään lisäksi tykkään näistä just nyt:
? Töiden jälkeen teehetki sohvalla ja yksi jakso Frendejä. Se on meidän tämän viikon juttu, kun sattuu menemään aikataulut yksiin kerrankin.
? Viherkasvit. Ihanan näköistä, kun tulee valoa sisälle ja viherkasvit saavat kylpeä auringossa. Ne vain jotenkin tekevät kodista niin viihtyisän. Nyysin just töistä aluepäällikön huoneesta alut sekä anopinkielestä että kultaköynnöksestä.

? Suklaa. Ihan jäätävä suklaanhimo ollut pari päivää, mrr. Eilen oli lenkin päätteeksi pakko mennä kauppaan hakemaan yksi levy Fazerin parasta maitosuklaata.

? Estée Lauderin DayWear -voide, joka kosteuttaa ja antaa hieman sävyä kasvoille. Sopii niin hyvin niihin päiviin, kun ei halua meikata montaa kerrosta ja piilottaa omaa ihoa kokonaan. Myydään esimerkiksi täällä hintaan 44,50 e. L’Orealin vanha harmaa kajal, jonka ostin joskus Lancômen korvikkeeksi. Harmaa kajal on ihan must sinisille silmille. Myydään netissä täällä hintaan 7,50 e. Lancômen harmaan kajalin takaisintuloa odotellessa. Kulmiin gloMineralsia, jonka kulmatuotteita en valitettavasti ole löytänyt netistä, mutta muuta samalta merkiltä kyllä löytyy.

? Tuo poika kenen kanssa asun. Niin ihana! Siitä tuli justiin maanantaina vuosi, kun me tavattiin ekaa kertaa.

Mitä lemppareita sulla on just nyt? Joko on kevätmieli?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.