Hae
Mari Hietala

KIINNOSTAVIMMAT KOSMETIIKKAJOULUKALENTERIT 2018

* postaus sisältää mainoslinkkejä
Kosmetiikkajoulukalenterit ovat tainneet tulla jäädäkseen, sen verran suuri valikoima niitä alkaa olla. Tuli tuossa yksi ilta surffailtua pitkin nettiä ja mietittyä minkä joulukalenterin tänä vuonna hankkisi. Viime vuonna mulla oli NYXin huulipunakalenteri ja sitä ennen joitakin satunnaisia suklaajoulukalentereita. Suklaakalentereitakin on nykypäivänä niin miljoonaa eri sorttia, ettei niistäkään oikein tiedä minkä haluaisi.
Ajattelin tähän postaukseen listata kiinnostavimmat kosmetiikkajoulukalenterit tältä vuodelta. En voi listata parhaita, koska mulla ei ole kokemusta kuin tuosta NYXin kalenterista..
1. Lookfantastic ? Tätä kalenteria on hehkutettu jo useampana vuonna, joten aika varma valinta. Kalenteri sisältää 25 tuotetta. Ihonhoitotuotteita, hiustuotteita ja meikkejä kaikkia sekaisin. Kalenterin arvo on yli 325 euroa.
2. Eleven ? Elevenin kalenterissa on 30 matkakokoista tuotetta eli joissakin luukuissa on siis kaksi tuotetta. Kalenterin arvo on 290 euroa. Tavallaan Elevenin kalenteri voisi kiinnostaa, mutta toisaalta ei yhtä paljon kuin Lookfantasticin.
3. Lumene ? Hetken jo pohdin hankkisinko Lumenen kalenterin, koska Lumenen tuotteet ovat kuitenkin laadukkaita. Kalenteri sisältää 24 tuotetta ja sen arvo on 190,40 euroa. Hmph.
4. NYX ? NYXiltä on tänäkin vuonna kalenteri, mutta ei pelkästään huulimeikkejä vaan mukana on myös highlightereita ja luomivärejä. Mietin tätä hetken, mutta sitten totesin, että sekaisin meikkejä ja ihonhoitoa olisi ehkä kuitenkin kivempi.
5. The Body Shop ? The Body Shopin kalenteri olisi siinä mielessä aika varma valinta, koska heidän tuotteensa ovat kaikki ihania. Tuoksuvat ja tuntuvat hyvältä. Mmh.
6. Rituals ? Luin netistä tästä merkistä pelkkiä kehuja ja kiinnostaisi sen perusteella kokeilla, mutta en silti viitsi tilata kalenterin verran tuotteita, joista ei ole mitään kokemusta. Jos en pitäisikään niistä? En tiedä onko sellainen mahdollista näiden kohdalla, koska tosiaan netti oli täynnä ihastelevia kommentteja. Kalenterin arvo on 140 euroa.
Ja jos ei tule hankittua kosmetiikkajoulukalenteria, ainahan voi hankkia suklaajoulukalenterin. Ootko sä hankkinut jonkun joulukalenterin jo?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.