Hae
Mari Hietala

Vauva-arki on nyt helpompaa

Vauva-arki on viime viikkoina tuntunut ihan mukavalta. On helppoa lähteä päivisin käymään jossain, yhdistää lounastreffit ja kauppareissu esimerkiksi. Vaikka yöt eivät ihan priimaa ole, en anna sen haitata vaan puuhastelen päivisin mitä milloinkin. Eilen kävin lounastreffeillä Tahkiksen kanssa ja samalla reissulla kiersin kirppiksen. Viime yö oli ihan järkyttävää valvomista, mutta siitä huolimatta olen väsäillyt leipää yhden pr-tapahtuman myötä ja osallistunut pilatestunnille. Edelleen toivon hormonien suojelevan sen verran, etten täysin lamaannu, kuten normaalisti väsyneenä tapahtuisi.

Vauva-arki on kaikin puolin mielestäni nyt helpompaa kuin ennen. Just se, että lapsi viihtyy muuallakin kuin kotona ihan hyvin ja toisaalta häneltä saa paljon vastakaikua sosiaalisesti. Hän nauraa välillä katketakseen ja päryyttää, jos minä päryytän. Hänen päiväunien aikana ehtii joko tehdä jotain omaa, selata asuntoja, siivota, neuloa tai mitä vaan mitä huvittaa.

Tänään aloitin päivän tosiaan pr-tapahtumalla ja väsäsin itselleni leipää siinä samalla, kun tapahtuman aiheena oli leipäbaari. 😀 Lapsen päiväunien aikana kerkesin hyvin räplätä instaa, neuloa ja lukea uutisia. Myöhemmin päivällä muistin yhtäkkiä pilateksen ja näppäilin itselleni onlinejäsenyyden joogastudiolle, jonka kautta olin mamapilateskurssilla vuoden alusta. Se loppui viikko sitten, joten piti siis osallistua nyt ihan normaalille tunnille. Onneksi muistin ja osallistuin, sillä tunti oli ihan huippu!! Oon niin iloinen, kun oon löytänyt pilateksen!

* rosvofilee saatu

Oman mukavuutensa tähän nykyiseen arkeen toki tuo myös kevät ja lisääntyvä valo. On ihanaa, että lapsi kasvaa kesää kohti. 🙂 Jännä nähdä nimittäin käveleekö hän jo alle vuoden ikäisenä. Olisi ihana töpsöttelijä tuolla ulkona nurmikolla seurata ja noh, juosta perässä. 😀


Seuraa blogiani instassa, facessa ja Bloglovinissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.